connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Folegandros Sunset Trail: Εγγραφές μέχρι 22 Ιουνίου!

photo source: Cyclades Trail Cup

photo source: Cyclades Trail Cup

Μετά την Κίμωλο, σειρά έχει το νησί της Φολεγάνδρου, όπου θα λάβει χώρα ο δεύτερος νησιώτικος αγώνας του Cyclades Trail Cup το Σάββατο 30 Ιουνίου.

Cyclades Trail CupΟ 1ος ορεινός αγώνας τρεξίματος Folegandros Sunset Trail, θα ακολουθήσει μια διαδρομή μήκους 10χμ., που διασχίζει όλη την νότια ακτογραμμή του νησιού. Η εκκίνηση θα δοθεί στον οικισμό Ταξιάρχη Άνω Μεριάς και ο τερματισμός θα γίνει στον οικισμό της Χώρας.

Με το νέο Cyclades Trail Cup Point System, ο αγώνας 10χμ. Folegandros Sunset Trail προσφέρει 43 πόντους.

Το Cyclades Trail Cup είναι μια σειρά αγώνων ορεινού τρεξίματος που έχει ως στόχο την ανάδειξη των Κυκλάδων και των νησιών τους σε προορισμό εναλλακτικού, πολιτιστικού και αθλητικού τουρισμού. Το 2018 και για 3η συνεχόμενη χρονιά, το Cyclades Trail Cup παρουσιάζει μια νέα σειρά εκδηλώσεων σε εναλλακτικούς προορισμούς με πρωτότυπες αθλητικές διαδρομές και με έντονες πολιτιστικές εμπειρίες, δίνοντας προτεραιότητα στα “μικρά” νησιά των Κυκλάδων, το Πρωτάθλημα του 2018 θα διεξαχθεί με 6 αγώνες σε 6 νησιά. Την Κίμωλο, την Φολέγανδρο, την Ίο, την Άνδρο, την Κύθνο και την Τήνο.

photo source: Cyclades Trail Cup

photo source: Cyclades Trail Cup

Αθλητισμός και Μουσική γίνονται ένα στην Φολέγανδρο. Όπως κάθε αγώνας του Cyclades Trail Cup, έτσι και το Folegandros Sunset Trail, “παντρεύει” τα αθλητικά δρώμενα με άλλα πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Με τη λήξη του απογευματινού αγώνα του Σαββάτου, σημείο συνάντησης θα είναι η παραλία της Αγκάλης, όπου θα γίνουν οι απονομές του αγώνα στο εστιατόριο “Αγκάλη” και θα ακολουθήσει ένα νησιώτικο γλέντι με ζωντανή μουσική.

Νικητές του αγώνα θα αναδειχθούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες του αγώνα 10χμ., ο 1ος Φολεγανδρίτης και η 1η Φολεγανδρίτισα αθλήτρια.

Ηλεκτρονικές δηλώσεις εγγραφής θα πραγματοποιούνται μέχρι την Παρασκευή 22 Ιουνίου, από την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.cycladestrailcup.com .

Νέες δηλώσεις συμμετοχής θα μπορούν να γίνουν και στην γραμματεία του αγώνα το Σάββατο 30 Ιουνίου μεταξύ 10:00-17:00.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*