connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι σταθμοί του «The Hotel Design Workshop»

Δημήτρης Αντωνάκος, διοργανωτής του 100% Hotel Show.

Δημήτρης Αντωνάκος, διοργανωτής του 100% Hotel Show.

Επόμενοι σταθμοί: Ρόδος (05/05), το Ηράκλειο (07/05), τα Χανιά (08/05) και η Μυκονος (10/05)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι σταθμοί του “The Hotel Design Workshop” του 100% Hotel Show σε Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη, συγκεντρώνοντας συνολικά περισσότερους από 300 επιλεγμένους επαγγελματίες από τον Ξενοδοχειακό και Αρχιτεκτονικό κλάδο.

Η προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα των ομιλητών προσέλκυσε το μέγιστο ενδιαφέρον του κοινού, αφού, εκτός από το φρέσκο χαρακτήρα της, παρείχε υψηλής ποιότητας γνώση σε σχέση με την ανάπτυξη ενός ξενοδοχείου, από την προδιαγραφή μέχρι την πώληση.

Το workshop ξεκίνησε με το Ζένιο Ζένιου (Upselling Hotel) να αναδεικνύει τη σημασία του στρατηγικά προδιαγεγραμμένου Ξενοδοχειακού Concept, στοιχείο που λείπει από τα περισσότερα ξενοδοχεία. Στη συνέχεια, η Μαρία Σφυράκη (ATN Constructions), υπογράμμισε το διαχωρισμό του Design Concept και παρουσίασε τα στάδια ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου, σε σχέση με την αρχιτεκτονική και interior μελέτη.

Στο workshop της Θεσσαλονίκης αίσθηση προκάλεσε στο σημείο αυτό η παρουσίαση πραγματικών Case Studies από τη special guest αρχιτέκτονα Ασπασία Τάκα, η οποία διασυνέδεσε την Ελληνική πραγματικότητα με την ανάπτυξη ενός νέου έργου.

Ασπασία Τάκα

Ασπασία Τάκα

Στο δεύτερο μισό της ημερίδας, υπογραμμίστηκε η σημασία της γαστρονομίας από την εξειδικευμένη σύμβουλο Ελισάβετ Κούτα (Butterfly Stories), ενώ ο Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος (Hotelgenius) παρουσίασε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της ανάπτυξης ενός δυναμικού πλάνου πωλήσεων, που συνδέεται άμεσα με το Concept και την υπόσταση του ξενοδοχείου.

Και στα δύο workshops, τον επαυξημένο εκπαιδευτικό χαρακτήρα της διοργάνωσης ολοκλήρωσε η σύνοψη της κάθε ημέρας από το διοργανωτή του 100% Hotel Show, κο Δημήτρη Αντωνάκο, ο οποίος συγκεντρώνοντας τα βασικότερα στοιχεία της ημερίδας, τα παρουσίασε με εύστοχα σχόλια και σημειώσεις, αλλά και με ευχάριστη διάθεση.

Τέλος, ο συνολικά διαδραστικός και επεξηγηματικός χαρακτήρας των workshops, ενισχύθηκε με το συντονισμό του Νίκου Σ. Μοράντη (Hotelier Academy Greece), ο οποίος υπογράμμιζε με παρεμβάσεις και επισημάνσεις τα κομβικά σημεία των παρουσιάσεων.

Το “The Hotel Design Workshop” συνεχίζει το ταξίδι του σε σημαντικούς σταθμούς στην Ελλάδα. Επόμενοι προορισμοί, η Ρόδος (05/05), το Ηράκλειο (07/05), τα Χανιά (08/05) και η Μυκονος (10/05), όπου αναμένεται με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον η δυναμική συμμετοχή των τοπικών Ξενοδόχων αλλά και Αρχιτεκτονικών Γραφείων.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

Η είσοδος είναι δωρεάν για Ξενοδόχους, Αρχιτέκτονες και Επαγγελματίες τουρισμού.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*