connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

TOG & TOG – Hotels & Yachting: Ανανέωση συνεργασίας με οίκους εξωτερικού

Η TOG & TOG – Hotels & Yachting, εταιρία με 50 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του υφάσματος, της διακόσμησης και των λευκών ειδών, συνεχίζει να πρωτοστατεί με την ανανέωση της συνεργασία της με κορυφαίους οίκους της διεθνούς αγοράς, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα, για τη μέγιστη δυνατή παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της.

Η TOG & TOG – Hotels & Yachting είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των βραβευμένων brands:

• Rubelli Venezia,
• Armani Casa by Rubelli
• Dominique Kieffer

Η TOG & TOG – Hotels & Yachting δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο προσφέροντας υψηλού επιπέδου στοχευμένες υπηρεσίες σε ξενοδοχειακές μονάδες και σκάφη αναψυχής.

Με μισό αιώνα εμπειρία στο χώρο του υφάσματος και της διακόσμησης, η TOG & TOG μετράει, ράβει και τοποθετεί το κάθε project που αναλαμβάνει, καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, συνδυάζοντας τις σταθερές αξίες με το ανατρεπτικό στυλ, τις διαχρονικές τάσεις με την καινοτομία, το μοντέρνο με το κλασσικό, το προσιτό με την πολυτέλεια και παράλληλα είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης, σύμβουλος και εμπνευστής του δικού σας προσωπικού έργου.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*