connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Στις 6 Ιουνίου το 12ο Διεθνές Συνέδριο “Αερομεταφορές: Παρόν και Μέλλον”

Για δωδέκατη συνεχή χρονιά η εταιρεία iForce Επικοινωνίες διοργανώνει το διεθνές επιστημονικό συνέδριο με θέμα: «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 9:30, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στον Χολαργό (στάση μετρό Εθνική Άμυνα).

Το φετινό συνέδριο θα κινηθεί στις εξής δύο θεματικές ενότητες:

Α. Εξωστρέφεια Αεροπορικής Βιομηχανίας

Β. Αεραθλητισμός (Αλεξίπτωτο πλαγιάς, Αερόστατα κλπ)

Το συνέδριο οργανώνεται από την εταιρεία iForce Επικοινωνίες, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Ιπτάμενου Προσωπικού Σωμάτων Ασφαλείας & Δημοσίων Υπηρεσιών (Π.Ε.Ι.Π.Σ.Α.Δ.Υ.), την Πανελλήνια Ένωση Πιλότων (Π.Ε.Π), την Ομοσπονδία Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας, την Ένωση Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροσκαφών Ολυμπιακής Αεροπορίας, την Ένωση Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας και του ΤΕΙ Χαλκίδας.

Αεραθλητισμός

Συμμετέχουν στελέχη, εμπειρογνώμονες από το Υπουργείο Μεταφορών, το Υπουργείο Οικονομικών, την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, την ΥΠΑ, τα σώματα ασφαλείας, αεροπορικές εταιρείες της Ελλάδος και του εξωτερικού, συνδικαλιστικοί και επιστημονικοί φορείς και ειδικοί των αεροπορικών θεμάτων καθώς και εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι.

Σημαντική είναι κάθε χρόνο και η παρουσία της ακαδημαϊκής κοινότητας με καθηγητές και φοιτητές από το ΤΕΙ Χαλκίδας και διάφορα συναφή ΙΕΚ και σχολές του ιδιωτικού τομέα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η διερεύνηση από νομικής, επιστημονικής και οικονομικής πλευράς των δημοσίων και ιδιωτικών αερομεταφορών στο πλαίσιο των κανόνων της  Ευρωπαϊκής Ένωσης και της διεθνούς πρακτικής, με σκοπό την ανάπτυξη της αγοράς προς όφελος τόσο του δημοσίου συμφέροντος όσο και της επιχειρηματικότητας.

Η είσοδος στο συνέδριο είναι ελεύθερη.

Προεγγραφή για το συνέδριο μπορείτε να κάνετε εδώ μέχρι τις 4 Ιουνίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του 12ου Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο “Αερομεταφορές: Παρόν και Μέλλον”.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*