connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η Envisol προτείνει eco-friendly προϊόντα για την επαγγελματική κουζίνα

Η Envisol, ειδικός στην περιβαλλοντική τεχνολογία παρουσιάζει τα eco-friendly προϊόντα συντήρησης κουζίνας «MicroSan», ιδανικά για τη συντήρηση της επαγγελματικής κουζίνας. Με μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο και καταξιωμένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, τόσο από τον ξενοδοχειακό χώρο όσο και από την κατηγορία υπηρεσιών catering, η Envisol αποτελεί ηγέτη στα eco-friendly προϊόντα συντήρησης κουζίνας και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις.

«Η γνωστή ρήση η πρόληψη μιας ασθένειας είναι καλύτερη από την θεραπεία της ισχύει και για τις αποχετεύσεις των κουζινών. Τα προληπτικά μέτρα κατά του σχηματισμού εμφράξεων, εξοικονομούν χρόνο και χρήμα καθώς οι εργασίες απόφραξης είναι χρονοβόρες, προκαλούν άσχημες οσμές στη γύρω περιοχή και διακόπτουν τη λειτουργία του εστιατορίου», δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Envisol, Δημήτρης Πολυχρονόπουλος.

Τα προϊόντα «MicroSan» είναι το αποκορύφωμα πολυετών ερευνών που οδήγησαν στην παραγωγή παγκοσμίου κλάσης φυσικών, βιοδιασπώμενων προϊόντων καθαρισμού και συντήρησης. Κάθε προϊόν έχει παρασκευαστεί προσεκτικά, για να εξασφαλιστεί το καλύτερο αποτέλεσμα καθαρισμού, αλλά συγχρόνως η προστασία του περιβάλλοντος και η υγιεινή και ασφάλεια του προσωπικού. Η σειρά προϊόντων «MicroSan», περιλαμβάνει καθαριστικό δαπέδου, συντηρητικό αποχετεύσεων και λιποπαγίδων και προϊόντα περιορισμού των άσχημων οσμών.

Κάθε προϊόν είναι συσκευασμένο για εύκολη και άνετη χρήση από το προσωπικό του εστιατορίου.

Ο mini διανομέας MICROCAT ARCS είναι η πιο εξελιγμένη συσκευή της σειράς MicroSan.

Ο mini διανομέας MICROCAT ARCS είναι η πιο εξελιγμένη συσκευή της σειράς «MicroSan».

Οι εμφράξεις των αποχετεύσεων των κουζινών προκαλούνται κυρίως από τη συσσώρευση μέσα σε αυτές λιπών και ελαίων. Η σειρά προϊόντων «MicroSan» αποτελείται από έναν συνδυασμό βιολογικών παραγόντων (κυρίως ενζύμων και βακτηρίων) που διασπούν με φυσικό τρόπο τα λίπη και τα έλαια σε απλούστερες ενώσεις. Οι ενώσεις που προκύπτουν διαλύονται στο νερό οπότε μπορούν να μεταφερθούν πιο εύκολα παρακάτω, ή να καταναλωθούν σαν τροφή από τους μικροοργανισμούς που υπάρχουν μέσα στα αποχετευτικά δίκτυα.

Προσθέτοντας αυτά τα προϊόντα τακτικά μέσα στις αποχετεύσεις με τη βοήθεια αυτόματων διανομέων ή δοσομετρικών αντλιών, η συσσώρευση των λιπών και ελαίων αποτρέπεται, μειώνονται οι οσμές και διασφαλίζεται έτσι η απρόσκοπτη λειτουργία της κουζίνας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Έχει αποδειχθεί επίσης ότι η χρήση τους μειώνει κατά 60% τις ετήσιες δαπάνες συντήρησης των αποχετεύσεων και των λιποπαγίδων.

Κάθε ποσότητα νερού που χρησιμοποιείται ή αποβάλλεται στο περιβάλλον πρέπει να υπόκειται σε επεξεργασία για τη προστασία της δημόσιας υγείας και τη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*