connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Πάνω από 700 επιχειρηματικές συναντήσεις στο 7ο B2B Travel Event Thessaloniki

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το B2B Travel Event Thessaloniki 2018, που πραγματοποιήθηκε, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, στις 26 και 27 Μαρτίου από την εταιρεία τουριστικού marketing Respond On Demand.

Περισσότεροι από 30 εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων, επαγγελματικών ενώσεων καθώς και οργανωτές MICE από 12 χώρες, επέλεξαν να ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη για να συμμετέχουν στις Β2Β συναντήσεις με ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις.

Σε ένα άκρως επαγγελματικό περιβάλλον οι φιλοξενούμενοι αγοραστές (hosted buyers) είχαν την ευκαρία να συζητήσουν και να διερευνήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας και την επέκταση των δραστηριοτήτων τους στην Ελλάδα, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, μέλος των The Luxury Hotels.

Πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 700 προσωπικές συναντήσεις, κατά τις οποίες οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις παρουσίασαν τις υποδομές και τις υπηρεσίες τους στους δυνητικούς αγοραστές.

«Το B2B Travel Event Thessaloniki, έχει πλέον καθιερωθεί για την προβολή όχι μόνο της πόλης αλλά και της Ελλάδας γενικότερα στο στοχευμένο κοινό των τουριστικών γραφείων. Αυτό μας δίνει δύναμη και όραμα να προσπαθήσουμε για ένα ακόμη μεγαλύτερο event» δήλωσε η κα Μαρία Αθανασοπούλου, Πρόεδρος του Respond On Demand Ltd.

Ήδη έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες για το Β2Β Travel Event Thessaloniki 2019 με στόχο την προσέλκυση περισσότερων αγοραστών αλλά και εφαρμογή καινοτομιών στη διοργάνωση.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*