connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Respond οn Demand – Artion: Εκδηλώσεις για ενίσχυση Leisure και MICE τουρισμού στην Ελλάδα

Οι εταιρείες Respond On Demand και Artion Conferences & Events ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους στη διοργάνωση τριών στοχευμένων εκδηλώσεων στο χώρο του τουρισμού και ειδικότερα των MICE.

1. Mice Show 2019, Αθήνα, 17-19 Ιανουαρίου
Από τον Ιανουάριο του 2019 και κάθε χρόνο, θα συνδιοργανώνεται από την Respond On Demand και την Artion Conferences & Events, ένα Meetings, Incentives, Conferences and Events Show, με προσκεκλημένους buyers από το εξωτερικό, με σκοπό την προώθηση και περαιτέρω ανάδειξη της Ελλάδας διεθνώς, στον τομέα του συνεδριακού τουρισμού.
Η επαγγελματική αυτή εκδήλωση θα διανθιστεί με την παρουσία travel influencers από το εξωτερικό, σε ένα δυναμικό συνέδριο δικτύωσης.

2. MICE in BENELUX, 18-19 Φεβρουαρίου 2019
Mice & Leisure b2b meetings in Amsterdam
Mice & Leisure b2b meetings in Brussels

Από το Φεβρουάριο του 2019 και κάθε χρόνο, θα συνδιοργανώνονται από την Artion Conferences & Events και την Respond On Demand, δυο μεγάλα workshops στο Βέλγιο και την Ολλανδία, στο πλαίσιο των οποίων προσφέρονται b2b συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων επιχειρηματιών του τουρισμού και τουριστικών προορισμών της Ελλάδας, με Βέλγους και Ολλανδούς tour operators, travel agents, Μ.Ι.C.E. organizers & associations.

«Οι εταιρείες Respond On Demand και Artion Conferences & Events ενώνουν τις δυνάμεις τους και σχεδιάζουν τρία μοναδικά δυναμικά project, συμβάλλοντας με πολύτιμη εμπειρία, επαφές και γνώση ετών στον τομέα του συνεδριακού και τουριστικού προϊόντος», τόνισαν οι εταιρείες σε ανακοίνωση.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Επικοινωνία με τις εταιρείες στα τηλέφωνα:
ARTION Conferences & Events – Δέσποινα Αμαραντίδου: 2310272275, 6977970404
Respond on Demand – Μαρία Αθανασοπούλου: 6944825484 και Χρύσα Κρασσά: 6932230665

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*