connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η TOG & TOG – Hotels & Yachting επεκτείνεται στον τουριστικό κλάδο

Η εταιρία TOG & TOG – Hotels & Yachting, με εμπειρία 50 ετών στο χώρο υφασμάτων επίπλωσης, κουρτινών και λευκών ειδών, προχωρά στην επέκταση των δραστηριοτήτων της στον τουριστικό κλάδο.

Mε στόχο την πληρέστερη εξυπηρέτηση ξενοδοχειακών μονάδων και σκαφών αναψυχής και με την παροχή υψηλού επιπέδου στοχευμένων υπηρεσιών, η εταιρεία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικού εξοπλισμού.

Έχοντας δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με διεθνείς προμηθευτές όλα αυτά τα χρόνια και αναπτύσσοντας εποικοδομητικές σχέσεις με καταξιωμένους συνεργάτες στο εσωτερικό, καταχωρήθηκε στην συνείδηση της αγοράς ως «ο ειδικός σε καινοτόμα, ποιοτικά προϊόντα». Aποτέλεσμα αυτής της ιδιότητας της, είναι να έχει σήμερα την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διάθεση στην Ελληνική αγορά, παγκόσμιων βραβευμένων brands όπως Rubelli Venezia, Armani Casa by Rubelli και Dominique Kieffer.

Η TOG & TOG προσηλωμένη στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, καθώς μετράει, ράβει και τοποθετεί το κάθε project που αναλαμβάνει, καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών της, δημιουργώντας σχέσης εμπιστοσύνης. Πρωτίστως, πρεσβεύει την πεποίθηση ότι «τα άριστα αποτελέσματα έρχονται μέσα από μια επιτυχημένη και προσωπική επικοινωνία με τον πελάτη».

Με την ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία, επενδύει σε δυναμικό προσωπικό και σε στελέχη με γνώσεις και εμπειρία. Παράλληλα καλλιεργεί και προωθεί το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, που χαρακτηρίζει τις σχέσεις της τόσο με τους πελάτες της, όσο και με τους εξωτερικούς της συνεργάτες.

Με την εξωστρεφή στρατηγική της καλύπτει όλες τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, ενώ συνδυάζει το δesign με την τεχνολογία, την πρωτοπορία με την άμεση εφαρμογή, την ποιότητα με λύσεις λογικού κόστους, ενώ εξασφαλίζει πλεονεκτήματα και προοπτικές διαρκούς ανάπτυξης.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*