connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

SWOT: Οι επαγγελματίες του τουρισμού ετοιμάζονται για το Boutique Hotels & Villas Forum 2018

Οι ομορφότερες προτάσεις διαμονής της Ελλάδας θα είναι και πάλι εδώ!

Λίγες ημέρες πριν από τη δεύτερη διοργάνωση του Boutique Hotels & Villas Forum 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα, οι συμμετοχές έχουν ήδη παρουσιάσει αύξηση 30% σε σχέση με την αντίστοιχη διοργάνωση του 2017.

Το forum διοργανώνεται από την SWOT|Simple Way Of Tourism, εταιρεία Προώθησης & Ανάπτυξης Πωλήσεων για ξενοδοχεία όλων των τύπων και κατηγοριών.

35 μοναδικά καταλύματα από 21 προορισμούς της Ελλάδας έχουν πάρει ήδη θέση για να συναντήσουν τους επαγγελματίες του τουρισμού και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί, επίσης για δεύτερη χρονιά, το Σεμινάριο Πωλήσεων και Αύξησης Κρατήσεων για Boutique Hotels & Villas, όπου εκπρόσωποι και πρωταγωνιστές της τουριστικής αγοράς θα μιλήσουν, αναλύοντας πρακτικές και μεθόδους επίτευξης στόχων.

Οι 9 εισηγητές του Σεμιναρίου θα είναι από τις εταιρείες: SWOT, Expedia, i-team, GTP, AboutHotelier, 100%Hotel Show & Hotelier Academy, Minaluxury Hotels. Σε μία ειδική ενότητα για αποτελεσματική διαχείριση κρίσεων με πελάτες, θα μιλήσει ο κος. Χρήστος Κουτσόπουλος, επί σειρά ετών Γενικός Διευθυντής ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Το Forum τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ, ενώ τη διοργάνωση στηρίζουν οι εταιρείες: Transtours, Fun Promotion, Sounds Good, Lux Filmography, Growth Greece, 100% Hotel Show, Grafima, CNN.gr.

Τα ενδιαφερόμενα καταλύματα, τα ταξιδιωτικά γραφεία από όλη την Ελλάδα και οι προμηθευτές Ξενοδοχειακού εξοπλισμού, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά στο 210-6525520, μέσω e-mail στο: forum@swot.gr και βεβαίως με άμεση εγγραφή στο https://forum.swot.gr.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του 2oυ Forum Boutique Hotels & Villas.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*