connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Οι νέοι «σταθμοί» του 100% Hotel Workshops Tour

100 Hotel Show Workshops Greece

Σε συνέχεια της επιτυχίας του πρώτου «σταθμού» του 100% Hotel Workshops Tour, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 10 και 11 Φεβρουαρίου 2018, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τις επίσημες ημερομηνίες διεξαγωγής των επόμενων στάσεων του tour, σε σημαντικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Τα 100% Hotel Workshops έχουν στόχο να φέρουν σε επαφή τους Έλληνες ξενοδόχους με τις νέες τάσεις της ξενοδοχειακής αγοράς.

Περισσότεροι από 500 ξενοδόχοι και αρχιτέκτονες παρακολούθησαν το πρώτο “The Hotel Design Workshop”, με τα σχόλια να είναι διθυραμβικά σχετικά με το υψηλό επίπεδο γνώσης και συμβουλών που παρείχαν τα διάφορα sessions, ενώ για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε η ανάγκη των επαγγελματιών τουρισμού για διαρκή επιμόρφωση και ενημέρωση.

Οι προορισμοί και οι ημερομηνίες του 100% Hotel Workshops Tour, είναι:

O Δημήτρης Αντωνάκος, ιδρυτής του 100% Hotel Show.

O Δημήτρης Αντωνάκος, ιδρυτής του 100% Hotel Show.

Ταξιδεύοντας στους σημαντικούς αυτούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, το 100% Hotel Workshops Tour θα δώσει την ευκαιρία σε επιλεγμένες εταιρείες που θα δώσουν το παρών ως Χορηγοί, να συναντήσουν τους ξενοδόχους στον προορισμό τους και να εξετάσουν τις δυνατότητες συνεργασίας μαζί τους.

Παράλληλα, το 100% Hotel Workshops Tour θα λειτουργήσει ως μια επιπρόσθετη ευκαιρία για follow-up των εκθετών της Έκθεσης 100% Hotel Show, με τις επαφές που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του 100% Hotel Show, τον Νοέμβριο του 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες:
– Πατήστε εδώ για να «κατεβάσετε» τη γενική παρουσίαση του 100% Hotel Workshops Tour σε μορφή pdf.
– Επικοινωνήστε στο 210 9408714-7
– Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε να επικοινωνήσει μαζί σας κάποιος εξειδικευμένος συνεργάτης του 100% Hotel Show

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του 100% Hotel Workshops Tour.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*