connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η πλατφόρμα ενοικίασης ακινήτων Arendoo «μπήκε» στην Ελληνική αγορά

Arendoo: Ήρθε στην Ελλάδα η πιο δυναμική πύλη ενοικίασης ακινήτων στην Ευρώπη

Το Arendoo δεσμεύεται για σημαντικές επενδύσεις στην αγορά της βραχυπρόθεσμης ενοικίασης ελληνικών ακινήτων.

Η πλατφόρμα Arendoo.gr έχει μπει δυναμικά στην ελληνική αγορά και σχεδιάζει συνεχείς επενδύσεις για ολόκληρο το 2018 προς όφελος όλων των μελών της. Σε συνεργασία με τοπικούς δήμους, το Arendoo επιδιώκει να βοηθήσει τους Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων, προσφέροντάς τους πρωτοποριακό μάρκετινγκ, αναξιοποίητες ροές εσόδων και βιώσιμη μακροχρόνια συνεργασία στην αγορά του τουρισμού και της βραχυπρόθεσμης ενοικίασης καταλυμάτων διακοπών.

Εστιάζοντας στην Ανατολική Ευρώπη, το Arendoo στοχεύει στην αύξηση της ζήτησης για ενοικίαση ελληνικών ακινήτων από τη Βουλγαρία, την Ουκρανία, τη Ρωσία και από άλλες χώρες της Α. Ευρώπης.

Το Arendoo προσφέρει ευκαιρίες σε όλα τα μέλη του, ιδιοκτήτες ακινήτων, παραθεριστές και ταξιδιώτες. Στους ιδιοκτήτες προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια, υποστήριξη και περισσότερα κέρδη μέσα από την έκθεση των ακινήτων τους σε νέες αγορές. Ενώ σε αυτούς που κλείνουν τις επόμενες διακοπές τους με το Arendoo προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον πληρωμών και μία ευρύτερη επιλογή από μοναδικά καταλύματα.

Προσαρμοσμένο στην ελληνική αγορά και σε αντίθεση με τις υπόλοιπες πλατφόρμες, το Arendoo διευκολύνει τις πληρωμές από τους επισκέπτες προς τους ιδιοκτήτες μέσω του έξυπνου συστήματος πληρωμών που διαθέτει. Αυτό το σύστημα επιτρέπει στο Arendoo να εξασφαλίζει κρατήσεις δίνοντας την επιλογή στους ιδιοκτήτες να εισπράτουν μέχρι και το 70% του συνολικού ποσού μίας κράτησης σε μετρητά κατά την άφιξη των επισκεπτών. Επίσης έχουν τη δυνατότητα να λάβουν την πληρωμή του υπόλοιπου ποσού απευθείας στον τραπεζικό τους λογαριασμό ή να προχωρήσουν σε ανάληψη του ποσού απευθείας από κάποιο ATM.

Αυτή η προσφορά είναι μοναδική στη διαδικτυακή αγορά βραχυπρόθεσμης ενοικίασης ακινήτων και το Arendoo αναζητά ενεργά Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων για να ενταχθούν στην κοινότητά των χιλιάδων μελών του. Καμία αμοιβή εκ των προτέρων, χωρίς κόστος εγγραφής και χωρίς ετήσιο τέλος χρήσης. Το Arendoo είναι μία πλατφόρμα ελεύθερη στη χρήση που κρατά μία προμήθεια μόνο μετά από κάθε επιτυχημένη κράτηση.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*