connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Στρατηγική συνεργασία του SETE Training με το Ecole hôtelière de Lausanne

Το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, φέρνει στην Ελλάδα το κέντρο εκπαίδευσης Lausanne Hospitality Consulting, του κορυφαίου ελβετικού πανεπιστημίου Ecole hôtelière de Lausanne.

Μέσω της νέας αυτής στρατηγικής συνεργασίας, που υλοποιεί το SETE Training ο εκπαιδευτικός πυλώνας του ινστιτούτου, οι Έλληνες επαγγελματίες από το χώρο των τροφίμων και ποτών, καθώς και της διαχείρισης εσόδων, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τρία εξειδικευμένα σεμινάρια, δύο στην Αθήνα και ένα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το πρώτο σεμινάριο με τίτλο «Δημιουργία αξίας στη βιομηχανία υπηρεσιών τροφίμων», θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 26 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου και στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου. Στο σεμινάριο θα αναλυθούν θέματα, σε σχέση με τις στρατηγικές ελέγχου του κόστους και τις τεχνικές δημιουργίας και κοστολόγησης των μενού.

Το δεύτερο σεμινάριο με τίτλο «Μεγιστοποίηση εσόδων και διαχείριση διανομής», θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου. Στο σεμινάριο θα αναλυθούν θέματα όπως, οι στρατηγικές τιμολόγησης και οι στρατηγικές διανομής ξενοδοχείων.

Τα 3 σεμινάρια, θα παρακολουθήσουν συνολικά έως 75 επαγγελματίες.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*