connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

HP: Καινοτόμες λύσεις στον τομέα της εστίασης

Η Hewlett-Packard (HP) προσφέρει καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις σημείων λιανικής πώλησης (POS Systems), σχεδιασμένες για να καλύψουν τις μοναδικές ανάγκες των επιχειρήσεων εστίασης και των επισιτιστικών τμημάτων ξενοδοχείων.

Με το σύστημα HP Engage One All-in-One και το φορητό σύστημα HP Engage Go, η HP βοηθάει τον επαγγελματία να «μεταμορφώσει» το χώρο του εστιατορίου, με ένα ευέλικτο σύστημα σημείων πώλησης, που βελτιώνει την εμπειρία του πελάτη και υποστηρίζει τις σημαντικές δραστηριότητες της επιχείρησης.

Με την ασφάλεια, την ανθεκτικότητα και την ευελιξία να αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά τους και επιπλέον το πανέμορφο σχεδιασμό τους, τα δυο συστήματα HP σηματοδοτούν μια νέα εποχή στο λιανικό εμπόριο.

Σύστημα HP Engage One All-in-One:
Η λιανική πώληση επανασχεδιάζεται με στυλ

 

Μεταμορφώστε το περιβάλλον λιανικής πώλησης με ένα ευέλικτο σύστημα σημείου πώλησης που αναβαθμίζει την εμπειρία των πελατών και υποστηρίζει τις σημαντικές επιχειρηματικές διαδικασίες σας.

Κομψό. Μοντέρνο. Ευέλικτο.
Κατασκευάστε την ιδανική λύση ολοκλήρωσης αγορών, αλληλεπιδραστικής σήμανσης ή αυτοεξυπηρέτησης για το κατάστημα ή την ξενοδοχειακή επιχείρησή σας με το βελτιωμένο και ευέλικτο σύστημα HP Engage One και τη συνοδευτική σειρά εξαρτημάτων, όλα διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα.
Διασφαλίστε τα δεδομένα. Προστατέψτε τους πελάτες.
Οι επιχειρήσεις του σήμερα απαιτούν ασφάλεια από το μέλλον. Το HP Engage One ανταποκρίνεται με μια λύση αυτόματης αποκατάστασης BIOS και υλικολογισμικό που προστατεύει το BIOS από επιθέσεις, ώστε να μπορείτε να διαφυλάσσετε τα δεδομένα, τις συσκευές και τους πελάτες σας.
Ανθεκτικό. Ισχυρό. Σχεδιασμένο για το μέλλον.
Διαχειριστείτε κάθε αυξημένο φόρτο εργασίας με επεξεργαστές Intel® 7ης γενιάς και ένα ανθεκτικό σύστημα με κύκλο ζωής 5 ετών και τυπική περιορισμένη εγγύηση έως 3 έτη. Εξασφαλίστε κάλυψη για τα επόμενα 5 χρόνια με τα προαιρετικά HP Care Pack.

 

Φορητό σύστημα HP Engage Go:
Σημείο πώλησης στο σημείο επαφής

 

Εξασφαλίστε την αλληλεπίδραση με τους πελάτες λιανικής ή φιλοξενίας σας, όπου κι αν βρίσκονται, με το HP Engage Go Mobile, μια συσκευή σχεδιασμένη για να εντυπωσιάζει, από τη μοντέρνα αισθητική μέχρι την ισχυρή επεξεργασία και τη στιβαρή ασφάλεια.

Εξαιρετική εμπειρία χρήσης εν κινήσει.
Διαμορφώστε μια φορητή λύση που είναι εξίσου κατάλληλη για αλληλεπίδραση 1 προς 1 ή για αυτοεξυπηρέτηση με μια προαιρετική θήκη λιανικής με εύκολο κράτημα1 και συσκευή ανάγνωσης μαγνητικών λωρίδων1 ή σαρωτή barcode.
Προστατεύστε δεδομένα πελατών και επιχείρησης.
Θωρακίστε το σύστημα και τις πληροφορίες των πελατών με PC BIOS αυτόματης αποκατάστασης, την εφαρμογή κλειδώματος tablet HP Smart Dock1 για αποτροπή κλοπής από το προαιρετικό dock1 και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων με την προαιρετική ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων1 ή συσκευή ανάγνωσης NFC.
Ανθεκτικότητα. Ταχύτητα. Αντοχή.
Εξασφαλίστε μέγιστη απόδοση με μια λύση που αντέχει σε απαιτητικά περιβάλλοντα λιανικής ή φιλοξενίας με απίστευτα ανθεκτική σχεδίαση, επεξεργαστή υψηλής ταχύτητας και μπαταρία μεγάλης διάρκειας.

 

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*