connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

trivago: Οι απευθείας κρατήσεις μετακινούνται στο metasearch!

Σε μια ψηφιακή εποχή, όπου οι online ταξιδιωτικές εταιρείες έχουν σταθερά το πάνω χέρι, η trivago υπόσχεται να φέρει ισορροπία στις κρατήσεις, επιτρέποντας στα ξενοδοχεία να ξαναπάρουν τα ηνία στο τοπίο διανομής.

Γιατί trivago;

Διότι εκεί είναι που πηγαίνουν οι ταξιδιώτες. Από τη μία, υπάρχει μια  συνεχώς αυξανόμενη κίνηση των καταναλωτών προς τις ιστοσελίδες της trivago, καθώς και μια αλλαγή στην online διαδικασία κρατήσεων, όχι μόνο στην ιστοσελίδα της trivago, αλλά και σε ολόκληρη τη βιομηχανία. Παράλληλα, υπάρχει η έλευση των ψηφιακών λύσεων που επιτρέπει στα ξενοδοχεία να αυξάνουν την προβολή τους στην trivago και να προωθούν τις τιμές των ιστοσελίδων τους, παράλληλα με τις online ταξιδιωτικές εταιρείες. Κάτι το οποίο δίνει μια ξεκάθαρη και επιτακτική απάντηση στο ερώτημα του αν ένας ξενοδόχος θα έπρεπε να καταχωρήσει το κατάλυμά του στην πλατφόρμα της trivago.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε metasearch;

Τα μισά από τα άτομα που κλείνουν ξενοδοχεία online το κάνουν ήδη μέσω metasearch και όλα τα σημάδια δείχνουν ότι αυτό το ποσοστό θα αυξηθεί τα επόμενα χρόνια, μαζί με τον αριθμό των επισκεπτών ξενοδοχείων που κλείνουν online.

Και το metasearch δεν κερδίζει απλώς έδαφος στη βιομηχανία. Bελτιώνεται συνεχώς: Η εμπειρία αναζήτησης γίνεται ολοένα και πιο εξατομικευμένη και στοχευμένη, με τις λύσεις B2B να γίνονται όλο και πιο διαισθητικές και αποτελεσματικές.

Καθώς οι online κρατήσεις είναι έτοιμες να ξεπεράσουν τις κρατήσεις εκτός σύνδεσης και καθώς οι δυνατότητες των εργαλείων αναζήτησης και μάρκετινγκ βελτιώνονται, το metasearch πρόκειται να χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο για τη σύγκριση τιμών ξενοδοχείων και πρόκειται να γίνει πιο ισχυρό ως διαφημιστικό κανάλι από οποτεδήποτε πριν.

Το metasearch δεν είναι πια απλώς μια μόδα. Είναι το παρόν και το μέλλον στο στάδιο αναζήτησης στη διαδικασία κράτησης ξενοδοχείου του ταξιδιώτη. Οι ξενοδόχοι μπορούν είτε να αρχίσουν να το χρησιμοποιούν τώρα και θα θέσουν τα καταλύματά τους στη διάθεση εκατομμυρίων ταξιδιωτών κατά την έναρξη της αναζήτησής τους για το ιδανικό ξενοδοχείο, είτε να περιμένουν.

Ωστόσο, είναι πολύ πιο ριψοκίνδυνο αν περιμένουν.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*