connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η Alitalia συστήνει την «Magnifica», την Business Class των πτήσεων μακρινών αποστάσεων

Η Alitalia μας παρουσιάζει τις εξαιρετικές υπηρεσίες που λαμβάνουν οι επιβάτες της Magnifica Class στα ταξίδια μακρινών αποστάσεων.

Η προνομιακή μεταχείριση ξεκινάει από το αεροδρόμιο, με ειδικά γκισέ check-in και πύλες ασφαλείας καθώς και προτεραιότητα στην επιβίβαση, με δυνατότητα πρόσβασης στα lounge “Casa Alitalia” και στα lounge των συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών.

Στα lounge “Casa Alitalia” που συνδυάζουν το ζεστό σπιτικό καλωσόρισμα με το εξαιρετικό ιταλικό design, οι ταξιδιώτες μπορούν να χαλαρώσουν, να δοκιμάσουν μία επιλογή από τυπικά ιταλικά προϊόντα, ακόμα και να εργασθούν με δωρεάν wifi.

Άνεση εν πτήσει

Στο αεροσκάφος τα  δερμάτινα καθίσματα έχουν δυνατότητα κλίσης έως 180° και μετατρέπονται σε πλήρως επίπεδα κρεβάτια με λειτουργία μασάζ.

Οι επιβάτες της  Magnifica Class απολαμβάνουν άψογη εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της πτήσης, ενώ δίνεται  προσοχή ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες, με προϊόντα που προσφέρονται σε συνεργασία με μερικές από τις πιο σημαντικές ιταλικές εταιρείες: σετ ύπνου (κουβέρτα και μαξιλάρι) και πορσελάνες (Richard Ginori).

Το κομψό τσαντάκι περιποίησης με την υπογραφή του Salvatore Ferragamo κάνει το ταξίδι των επιβατών ακόμα πιο ευχάριστο.

Ο χρόνος εν πτήσει περνάει ευχάριστα με μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας με ταινίες,  τηλεοπτικές σειρές, μουσική καθώς και συνδεσιμότητα κατά την διάρκεια της πτήσης με  λήψη voucher για χρήση δωρεάν Wi-Fi, με το δωρεάν πακέτο FLEXI των  50MB.

Γαστρονομία στους αιθέρες

Η απολαυστική εμπειρία «απογειώνεται» με τα μενού που έχουν δημιουργήσει οι σεφ του Gambero Rosso, με τρεις διαφορετικές προτάσεις που ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις: Παραδοσιακό Μενού με συνταγές εμπνευσμένες από ιταλικές σπιτικές γεύσεις, Μενού Healthy με επιλεγμένα συστατικά και καινοτόμες τεχνικές παρασκευής, και προτάσεις Light για όσους θέλουν να ταξιδεύουν με ελαφρύ στομάχι, χωρίς ωστόσο να στερηθούν τη γεύση αλλά και την ποιότητα των πρώτων υλών.

Η Alitalia για ένατη συνεχή φορά το 2018 κατέκτησε το βραβείο “Best Airline Cuisine” από το καταξιωμένο αμερικανικό περιοδικό Global Traveler, κατόπιν αξιολόγησης από 20.000 και πλέον τακτικούς επιβάτες, που αξιολόγησαν τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρονται εν πτήση από αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Ταξιδεψτε στην Magnifica class!

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*