connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

SinuSet: Αναπνευστική προστασία για βαρέα & ανθυγιεινά επαγγέλματα

Το ρινικό φίλτρο Sinuset αποτελεί ένα ιατροτεχνολογικό επίτευγμα της επιστήμης της υγείας, που στοχεύει στην θωράκιση του αναπνευστικού συστήματος, μέσω της  βελτίωσης της ποιότητας του εισπνεόμενου αέρα.

Πρόκειται για ένα μικρό, πρακτικό, άνετο, καθημερινής χρήσης ρινικό φίλτρο αέρα, που τοποθετείται με μια απλή κίνηση στα ρουθούνια, και επιτρέπει την αναπνοή με ασφάλεια, αποτρέποντας την είσοδο ιών, βακτηρίων, γύρης, σκόνης, ακάρεων, μικροβίων, αιθαλομίχλης, ρύπων μόλυνσης.

Η χρήση του ρινικού φίλτρου Sinuset συνιστάται σε όλους τους εργαζομένους βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων που δουλεύουν – μεταξύ άλλων – σε ξενοδοχειακές μονάδες, βιομηχανίες, εργοστάσια , λατομεία-ορυχεία και οικοδομικές επιχειρήσεις, όπου οι περιβαλλοντικές συνθήκες εργασίας μπορεί να οδηγήσουν σε αναπνευστικές αλλοιώσεις και δυσλειτουργίες της μύτης και των πνευμόνων όπως άσθμα, ΧΑΠ, αλλεργικό άσθμα, αλλεργική ρινίτιδα, ιδιοπαθή ρινίτιδα, ροχαλητό και χρόνια δυσλειτουργική αναπνοή.

Η ικανότητα του επιστημονικά καταξιωμένου Sinuset ρινικού φίλτρου να φιλτράρει παθογόνα, αλλεργιογόνα, χημικά μικροσωματίδια και σταγονίδια που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα, τα οποία δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι (PM10, PM5, PM2.5 , PM1 και μικρότερα ακόμα σε μέγεθος), μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην διατήρηση της υγείας του αναπνευστικού.

Το Sinuset κατέχει σημαντικά πλεονεκτήματα/χαρακτηριστικά:
– φιλτράρει τον εισπνεόμενο αέρα,
– συμβάλλει στην θωράκιση του αναπνευστικού,
– μειώνει το φόβο της επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων,
– είναι άνετη και ευχάριστη η πολύωρη χρήση του από παιδιά και ενήλικες,
– αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής,
– ανυψώνει το αίσθημα ασφάλειας,
– παρασκευάζεται στην Ιταλία κάτω από τα πιο αυστηρά στάνταρ παρασκευής (CE, ISO).

Είναι κατάλληλο για χρήση σε όλους τους κλειστούς χώρους όπως εκκλησίες, μουσεία, νοσοκομεία, ιδιωτικά ιατρεία, γυμναστήρια, μπαρ, εστιατόρια και προτείνεται για εξωτερικούς χώρους, ιδίως για ανθρώπους που βρίσκονται αρκετή ώρα στον δρόμο ή/και γυμνάζονται (δρομείς, κολυμβητές κ.λπ.).

Υπεύθυνες ξενοδοχειακές μονάδες με κύρος σε ολόκληρο τον κόσμο, έχουν ήδη φροντίσει για την παραγγελία χιλιάδων τεμαχίων Sinuset® nasal filter για την δωρεάν διάθεση τους στους επισκέπτες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.SinuSet.com.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*