connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

H Crist θα παρουσιάσει τη νέα Eco Friendly Produced συλλογή της στην Xenia 2017

Η Crist συμμετέχει στην Xenia, μία από τις ιστορικότερες εκθέσεις της τουριστικής βιομηχανίας, που θα διεξαχθεί στο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας, το Metropolitan Expo από τις 25 έως 27 Νοεμβρίου 2017.

Η παρουσία της Crist επιχειρεί να αναδείξει τον ρόλο του ιματισμού ως εργαλείου προστιθέμενης αξίας στις παροχές του ξενοδοχείου προς τους επισκέπτες του. Ρόλος ιδιαίτερα σημαντικός σε μία εποχή που το ζητούμενο είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών και η προσέλκυση τουριστών υψηλών απαιτήσεων.

Για την επίτευξη αυτών των προκλητικών στόχων, η Crist, θα παρουσιάσει τη νέα Eco Friendly Produced συλλογή προϊόντων ξενοδοχειακού ιματισμού. Ταυτιζόμενη με τις οικολογικές ευαισθησίες των πελατών, η συλλογή μπορεί να προσδώσει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στο χώρο σας και να λειτουργήσει ως εργαλείο ανάπτυξης και προβολής.

Το εντυπωσιακό booth της Crist φιλοξενείται στο Hall2/E08 και διαμορφώθηκε πάνω στην ιδέα της οικολογίας και την ανάδειξη του αειφόρου ρόλου των Eco Friendly Produced προϊόντων ως την εξέλιξη στο χώρο του ξενοδοχειακού ιματισμού.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*