connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

SWOT: Με περισσότερες από 1.500 B2B συναντήσεις ολοκληρώθηκε το 5ο BTPF

5ο Business Travel Professionals Forum: Ένας θεσμός με στόχευση… γεμάτος Τουρισμό και Ελλάδα!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, την 1η Νοεμβρίου 2017, το 5ο Business Travel Professionals Forum (BTPF) που διοργανώθηκε από τη SWOT |Simple Way Of Tourism, τη μεγαλύτερη εταιρεία Ανάπτυξης Πωλήσεων για ξενοδοχεία στην Ελλάδα, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Εκεί που για ακόμη μία χρονιά, χτύπησε η καρδιά των επαγγελματιών του τουρισμού με τη συμμετοχή 35 ξενοδοχειακών μονάδων, όπου μέσα σε 8 ώρες πραγματοποίησαν περισσότερες από 1.500 συναντήσεις, με 121 ταξιδιωτικά γραφεία από όλη την Ελλάδα, 30 επιλεγμένους Hosted Buyers, από τη Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ευρώπη,  καθώς και 102 εκπροσώπους εμπορικών εταιρειών, από όλους τους κλάδους επιχειρήσεων.

Τον θεσμό, τίμησε με την παρουσία του και χαιρέτησε ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, κος. Μάνος Κόνσολας, ο οποίος επισήμανε τη σημαντικότητα των B2B συναντήσεων, μέσα από το BTPF, για τις επιχειρήσεις του τουρισμού και την ανάδειξη του  επαγγελματικού τουρισμού προς την Ελλάδα, με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη προσέλκυση συνεργασιών από τη Διεθνή αγορά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SWOT κος. Γιώργος Κωνσταντινίδης, στην εναρκτήρια ομιλία του, δήλωσε:

«Η τουριστική χρόνια το 2017, έως σήμερα, καταγράφεται εξαιρετική για την Ελλάδα, τόσο σε επίπεδο επισκεπτών, όσο και σε επίπεδο τζίρου συναλλαγών.  Το 2018 διαφαίνεται ακόμα καλύτερο. Το BTPF 2017, ως η αφετηρία των τουριστικών events στη χώρα μας, δίνει το έναυσμα να ξεκινήσουμε όλοι μαζί έναν αγώνα δρόμου επαφών και ανάπτυξης συνεργασιών, από και προς όλο τον πλανήτη με προορισμό…την Ελλάδα μας.»

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης, ο κος. Παναγιώτης Ποδηματάς, ως Αντιπρόεδρος του HAPCO, αλλά και εκ των Επίσημων Χορηγών της Διοργάνωσης με την εταιρεία PODIMATAS AUDIOVISUAL και ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος VOLTERRA (Επίσημος Χορηγός) κος. Γ. Παπαγεωργίου. Όλοι εκθείασαν την αποτελεσματικότητα και την άρτια οργανωμένη εκδήλωση από τη SWOT, που δίνει ώθηση για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του θεσμού.

Η SWOT έχοντας μπει  πλέον στον 5ο χρόνο λειτουργίας της έχει καταφέρει να παγιωθεί στον χώρο του τουρισμού ως ένας ακέραιος συνεργάτης μεγάλων τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών, με εξαιρετική διείσδυση στην αγορά.

Το GTP Headlines ήταν χορηγός επικοινωνίας του 5ου Business Travel Professionals Forum.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*