connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Οι ιαματικές πηγές στο portal Τουρισμού Υγείας του ΕΟΠΥΥ

Ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας εξέλιξε την συνεργασία του με τον ΕΟΠΥΥ στο portal του Τουρισμού Υγείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στο portal, κάτω από την σφραγίδα του ΕΟΠΥΥ, θα συγκεντρωθούν όλοι οι πάροχοι του Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα.

Έτσι και οι Ιαματικές πηγές της χώρας μας που έχουν ΦΕΚ αναγνώρισης του φυσικού τους πόρου ως ιαματικού και έχουν ασχοληθεί με την αδειοδότηση των εγκαταστάσεων τους θα μπορούν σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας να εγγραφούν και διαμορφώσουν το προφίλ τους μέσα στο portal. Ο Σύνδεσμος θα αναλάβει όλες τις οικονομικές επιβαρύνσεις που προκύπτουν.

To portal θα αποτελέσει ουσιαστικά το «business card» του Ελληνικού Τουρισμού Υγείας στο εξωτερικό και την βάση συνεργασίας των Ελλήνων παρόχων με τα ασφαλιστικά ταμεία των υπολοίπων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Ο ρόλος του ΕΟΠΥΥ είναι κομβικός για τις Ελληνικές Ιαματικές πηγές τόσο σε Εθνικό επίπεδο όσο και στο επίπεδο εφαρμογής της οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 24/2011 για την διασυνοριακή υγειονομική περίθαλψη», σημειώνει σε ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας κ. Μάρκο Δανά 2310 410354 – 6972310865.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*