connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Santo Maris: Ανοιχτές Ημέρες για Καριέρα στη Σαντορίνη

Το νεόδμητο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, επεκτείνεται και διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά Ανοιχτές Ημέρες για Καριέρα τη Δευτέρα, 9/10 και την Τρίτη, 10/10 από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα, στα Φηρά, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο κτήριο του ΟΑΕΔ.

To ζεστό χαμόγελο και η αυθεντική φιλοξενία συνδυάζονται αρμονικά με τον επαγγελματισμό και την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση, χαρακτηριστικά που διακρίνουν κάθε εργαζόμενο του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa. Ένας κύριος λόγος, άλλωστε, για τον οποίο ξεχωρίζει το Santo Maris Oia και πρωταγωνιστεί πλέον στις προτιμήσεις των επισκεπτών της Σαντορίνης σύμφωνα με τις κριτικές τους, δεν είναι άλλο παρά οι άνθρωποί του!

Οι υποψήφιοι που στοχεύουν, λοιπόν, σε μία λαμπρή σταδιοδρομία στον κλάδο της φιλοξενίας και θα ήθελαν να γίνουν μέλος της οικογένειας του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά, που μετρά πάνω από 40 χρόνια παράδοσης στον τουρισμό, μπορούν να έρθουν απευθείας στις Ανοιχτές Ημέρες για Καριέρα «Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa». Εναλλακτικά, μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους μέχρι τις 05/10 με θέμα «WORK WITH US, SANTO MARIS OIA» με μία πρόσφατη φωτογραφία, στο email hr@santomaris.gr.

Φηρά, Σαντορίνη | Κεντρικά γραφεία εταιρείας Santo Maris, Κτήριο ΟΑΕΔ
Δευτέρα, 9/10 & Τρίτη, 10/10 από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα

Γενικός Διευθυντής «Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa», Μάνος Μπορμπουδάκης
Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού «Maris Hotels», Σοφία Τσιούτρα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 28970 27026

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*