connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Το 100% Hotel Show ξεκίνησε: Δείτε φωτογραφίες & βίντεο από την πρώτη ημέρα!

100-hotel-show-2016_1

Με τον πιο δυναμικό τρόπο ξεκίνησε χθες Παρασκευή το 100% Hotel Show 2016, υποδεχόμενο τους επισκέπτες Ξενοδόχους αλλά και Επαγγελματίες τουρισμού, σε μία αναβαθμισμένη εκθεσιακή εμπειρία. Από τη στιγμή που άνοιξαν οι πόρτες του εκθεσιακού κέντρου μέχρι και το τέλος της πρώτης ημέρας, το 100% Hotel Show και οι εκθέτες του, υποδέχονταν τους επισκέπτες σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, στα πρότυπα αντίστοιχων μεγάλων εκθέσεων του εξωτερικού.

Απονομή 100% Hotel Design Awards
Το πρώτο παράλληλο event που διοργανώθηκε ήταν η απονομή των τρίτων 100% Hotel Design Awards, στην κατάμεστη αίθουσα των Workshops. Κατά τη διάρκεια της απονομής, παρουσιάστηκαν οι νικητές σε όλες τις κατηγορίες του διαγωνισμού, καθώς και τα έργα που ξεχώρισαν.

100-hotel-show-2016_3

VIP Opening Party
Το επίσημο opening της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε υπό τη μορφή ενός VIP Opening Party, αντικαθιστώντας τον ‘κλασικό’ τύπο εγκαινίων. Οι VIP Visitors του 100% Hotel Show, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εξαιρετικά κρασιά και γευστικά εδέσματα, σε ένα χαλαρό αλλά άκρως επαγγελματικό networking περιβάλλον.

100-hotel-show-2016_2

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO REPORT ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΣ

WHAT’S HOT TODAY
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016
___

Hotelier Workshops
Αρχίζουν σήμερα τα Hotelier Workshops του 100% Hotel Show. WebHotelier, Google, Trivago, Axia hospitality & Nelios, θα παρουσιάσουν νέες λύσεις και προτάσεις για το σύγχρονο Ξενοδόχο.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των Workshops

Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας
Σήμερα Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, το 100% Hotel Show λειτουργεί από τις 11:00 μέχρι τις 20:00. Για την είσοδό σας, φροντίστε να έχετε μαζί σας το προσωπικό σας Entrance Badge, το οποίο μπορείτε να εκτυπώσετε αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας εδώ.
Δείτε πώς θα έρθετε

100% Hotel Show Website

Δείτε τη λίστα εκθετών

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας στο 100% Hotel Show.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*