connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

100% Hotel Show 2016: Το Destsetters παρουσιάζει τα TOP 10 ξενοδοχεία για Food Lovers στην Ελλάδα

Photo by: Christos Drazos

Photo by: Christos Drazos

Το Destsetters συμμετέχει στο 100% Hotel Show 2016 και παρουσιάζει τα 10 καλύτερα Ξενοδοχεία γα Food Lovers στην Ελλάδα, λανσάροντας τη Γαστρονομική του υπόσταση.

destsetters_gastronomy_travelΣε προέκταση του Travel by Interest Concept, και αποτελώντας πλέον το Opinion Leading Channel για το Gay κοινό, η ομάδα του Destsetters εστιάζει στους γαστρονομικούς ταξιδιώτες, επιλέγοντας μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία για τους λάτρεις του φαγητού.

Στο περίπτερο του Destsetters, θα παρουσιαστούν τα 10 δημοφιλέστερα καταλύματα για το 2016, τα οποία, μέσω της έντονης γαστρονομικής τους ταυτότητας, απέσπασαν τις περισσότερες επισκέψεις της κατηγορίας, ενώ οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για το πλάνο προώθησης της Ελλάδας ως γαστρονομικού προορισμού.

Την παρουσία του Destsetters στο 100% Hotel Show θα ολοκληρώσει το Workshop “Πώς να αναπτύξετε το γαστρονομικό χαρακτήρα ενός boutique ξενοδοχείου και αποτελεσματικοί τρόποι προώθησης των εστιατορίων σας με εφαρμογές σύγχρονης τεχνολογίας”, το οποίο θα παρουσιαστεί από την ομάδα του Destsetters την Κυριακή 27/11/2016 στις 12:00. Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*