connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Philoxenia & Hotelia ανοίγουν με πάνω από 5.000 επιχειρηματικά ραντεβού

philoxenia-products-752x400-gr

Το παρόν και το μέλλον του ελληνικού τουρισμού αποτυπώνονται στο εκθεσιακό τουριστικό «δίδυμο» PhiloxeniaHotelia, που ξεκινά από αύριο, 18 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

PHILOXENIA 1Οι δύο εκθέσεις, που θα διαρκέσουν έως τις 20 Νοεμβρίου, εγκαινιάζονται αύριο στις 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο, «Ι. Βελλίδης» από την υπουργό Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά.

621 εκθέτες, 383 προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες και περισσότερα από 5.000 προγραμματισμένα επιχειρηματικά «ραντεβού» είναι το «μενού» των δύο εκθέσεων, οι οποίες αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστικά τουριστικά γεγονότα στη Ν.Α. Ευρώπη.

Μεγάλη είναι η συμβολή των δύο εκθέσεων στην γνωριμία εκατοντάδων προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών με την Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, καθώς 120 από αυτούς έχει προγραμματιστεί να κάνουν σχετικές ξεναγήσεις.

Hotelia 2016

Πλούσιο είναι και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων των Philoxenia-Hotelia, που συμπυκνώνεται στα εξής:

rebranding-destinations-web-750x501– Στο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού “{Re}Branding Destinations: Image making” στις 18 Νοεμβρίου (στην αίθουσα Α. Ριάδης), που εστιάζει στις μεθόδους και τα μέσα που πρέπει να χρησιμοποιηθούν, ώστε ο τουριστικός προορισμός να μπορεί να αναπτυχθεί σύμφωνα με τις νέες επιταγές της αγοράς. Χορηγοί στο συνέδριο της Philoxenia είναι η Μουζενίδης Τravel & Ellinair Group (φιλοξενία), το ΑCT-American College of Thessaloniki (coffee break), η Domotel (catering), η εταιρεία Transfer for All (μετακινήσεις). Για να δείτε το πρόγραμμα, πατήστε εδώ.
– Στα D POINT Spaces της Hotelia, που περιλαμβάνουν τα projects Green zero hotel, “Future Boutique” και “Rent A Design Room”.
– Στο σεμινάριο “Grow Greek Tourism Online”, που αποτελεί μια πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και τον ΣΕΤΕ.
– Στο “THE ART OF DRINKING” Coffee & Spirit της Hotelia, που αποτελεί μια πρωτότυπη και καινοτόμα ενότητα αφιερωμένη στην τέχνη της δημιουργίας καφέ, cocktails και ποτών.
– Στην ημερίδα με θέμα «Εξερχόμενος Τουρισμός από την Κίνα (σχεδόν) όλα όσα θα θέλατε να μάθετε».
– Στα Hotelia Conferences με θέματα όπως οικοτουρισμός και εφαρμογές οικολογικής δόμησης, concierge – holding the golden key to successful services in the hotel industry, κατάταξη τουριστικών καταλυμάτων σε αστέρια & κλειδιά κα.
– Στην πρωτοβουλία «Study In Thessaloniki» στο περίπτερο 13.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και των δύο εκθέσεων μπορείτε να δείτε εδώ.

Philoxenia

Η Philoxenia και η Ηotelia υλοποιούνται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), του ΕΟΤ, καθώς και όλων των μεγάλων τουριστικών φορέων της χώρας, όπως ο ΣΕΤΕ, το ΞΕΕ, ο HATTA και η ΠΟΞ. Επίσημος αερομεταφορέας της Philoxenia είναι η Qatar Airways.

Για τις δύο εκθέσεις θα υπάρχει ελεύθερο πάρκινγκ εκθετών και επισκεπτών από την Πύλη Εμπορίου.

Το ωράριο λειτουργίας των δύο εκθέσεων είναι:
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου: 10:00-20:00 μόνο για εμπορικούς επισκέπτες
Σάββατο 19 Νοεμβρίου: 10:00-20:00 για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό
Κυριακή 20 Νοεμβρίου: 10:00-20:00 για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό

Το GTP είναι χορηγός επικοινωνίας της τουριστικής έκθεσης Philoxenia

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*