connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Εκδηλώσεις & Συνέδρια στο πλαίσιο της expohotel

coverpage_P2Η expohotel, μία έκθεση Β2Β που απευθύνεται αποκλειστικά στον επαγγελματικό κλάδο των τουριστικών καταλυμάτων, θα διεξαχθεί από το Σάββατο 19 Νοεμβρίου έως και την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 στο Ολυμπιακό Ακίνητο του TAE KWON DO.

Έχοντας τοποθετήσει στο κέντρο του ενδιαφέροντός της τον επιχειρηματία που προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας και την παρουσίαση υπηρεσιών και προϊόντων, από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτόν, η expohotel παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων φιλοξενώντας σχετικού ενδιαφέροντος γεγονότα. Ενδεικτικά:

– Η Πολιτιστική Ένωση Δήμου Αγίου Νικολάου & το Επιμελητήριο Λασιθίου διοργανώνουν το 1ο Συνέδριο Γευσιγνωστικού Τουρισμού με τίτλο “Ταξίδι των αισθήσεων στην Κρήτη”.  Το συνέδριο θα λάβει χώρα στις 19 & 20 Νοεμβρίου με πλήθος παρουσιάσεων & ομιλιών σχετικά με τις σύγχρονες διατροφικές συνήθειες, τις διατροφικές διαταραχές, την ορθή διατροφή κλπ. και θα περιλαμβάνει γευσιγνωστικές εκδηλώσεις παραδοσιακών προϊόντων. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

– Η Πανελλήνια Ομοσπονδία ∆ιευθυντών Ξενοδοχείων (Π.Ο .∆Ι.Ξ.) διοργανώνει την Α΄Ανοικτή Πανελλήνια Γενική Συνέλευσή της, η οποία θα περιλαμβάνει ομιλίες για τις σύγχρονες πρακτικές που αφορούν στον τομέα της φιλοξενίας. Ειδική ενότητα έχει καταριστεί αναφορικά με την τουριστική εκπαίδευση, την οποία θα ακολουθήσει ξεχωριστή εκδήλωση “Ημέρες Καριέρας” αλλά και συναντήσεις μεταξύ φοιτητών και εκπροσώπων μονάδων φιλοξενίας. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

– Την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου σε συνεργασία με την ΕΞΑAΑ, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για το τουριστικό προϊόν της Αθήνας. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, πρόεδρος της ΕΞΑΑΑ, ενώ θα κάνουν παρεμβάσεις, ο Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Τζιάλλας, η πρώην Υπουργός Τουρισμού, και νυν βουλευτής, συντονίστρια παραγωγής και εμπορίου στη Ν.Δ., κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος για την τουριστική προβολή της περιφέρειας Αττικής, κ. Ελένη Δημοπούλου, και ο κ. Ανδρέας Γεννηματάς, αντιπρόεδρος της ΕΑΤΑ. Δείτε εδώ την πρόσκληση.

Το GTP είναι χορηγός επικοινωνίας της expohotel.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*