connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

EXPOHOTEL 2016: B2B έκθεση από 19 έως 21 Νοεμβρίου στο TAE KWON DO

coverpage_P2

Η expohotel, η έκθεση για τον εξοπλισμό και την ανακαίνιση των τουριστικών καταλυμάτων, είναι μία έκθεση Β2Β που απευθύνεται αποκλειστικά στον επαγγελματικό κλάδο των τουριστικών καταλυμάτων. Η έκθεση έχει τοποθετήσει στο κέντρο του ενδιαφέροντος της διοργάνωσης τον επιχειρηματία που προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας στους ημεδαπούς και αλλοδαπούς επισκέπτες της χώρας μας.

Αντικείμενο της είναι η παρουσίαση υπηρεσιών και προϊόντων, από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτόν. Στόχος της είναι η δημιουργία μίας αποκλειστικής έκθεσης που θα γίνει θεσμός και θα είναι αφιερωμένη στο χώρο των ξενοδοχείων και των τουριστικών καταλυμάτων.

expohotelΗ expohotel θα διεξαχθεί από το Σάββατο 19 Νοεμβρίου έως και την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 στο Ολυμπιακό Ακίνητο του TAE KWON DO. Η διοργανώτρια εταιρεία Principal Management είναι μία εταιρεία που ασχολείται με την διοργάνωση εκθέσεων και συνεδρίων για περισσότερα από 10 χρόνια.

Η απόφαση για τη διοργάνωση της expohotel πάρθηκε για τους εξής λόγους:

1. Ο τομέας των τουριστικών καταλυμάτων έχει ανάγκη από μια εξειδικευμένη έκθεση που θα διοργανώνεται αποκλειστικά για τον κλάδο αυτό. Στην επαγγελματική αγορά του εξοπλισμού και της ανακαίνισης τουριστικών καταλυμάτων διαπιστώθηκε ένα κενό μίας αποκλειστικής έκθεσης με αυτό το αντικείμενο.
2. Οι ανάγκες του τουριστικού κλάδου σε ανακαίνιση, οργάνωση και εξοπλισμό ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου, παρουσιάζονται αμέσως μετά το τέλος της τρέχουσας καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου (περίπου στο τέλος Οκτωβρίου).

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να έχει ολοκληρώσει την έρευνα αγοράς του πολύ σύντομα, έτσι ώστε να προλάβει να προβεί σε επιλογές και αγορές πριν την έναρξη της ερχόμενης τουριστικής περιόδου (Πάσχα). Συνεπώς ο Νοέμβριος είναι ο καταλληλότερος μήνας για μία τέτοια διοργάνωση.

Οι διοργανωτές ορμώμενοι από την μεγάλη εμπειρία της εταιρείας στην οργάνωση επαγγελματικών και καταναλωτικών εκθέσεων, αλλά και την απαίτηση από μεγάλο μέρος του πελατολογίου των εκθέσεων για μια έκθεση τουριστικού/ξενοδοχειακού ενδιαφέροντος, πήραν την απόφαση για τη διοργάνωση της 1ης expohotel το 2015.

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ – Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Μία εμπορική έκθεση θεωρείται επιτυχημένη όταν έχει επισκεψιμότητα από επιχειρηματίες του χώρου που έχουν την πρόθεση και τη δυνατότητα να προβούν σε εμπορικές πράξεις.

Η expohotel εγγυάται την εμπορική της επιτυχία και προεξοφλεί την παρουσία επισκεπτών- ξενοδοχειακών μονάδων παρέχοντας ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους επισκέπτες ανάμεσα σε ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων, τουριστικών καταλυμάτων και στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων:

  • 2.000 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της Αττικής
  • 1.000 αεροπορικά εισιτήρια
  • Περισσότερα από 1.000 ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  • Ναυλωμένα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από τις μεγαλύτερες επαρχιακές πόλεις

Αυτές είναι παροχές που δεν έχουν ξαναδοθεί και που αποτελούν πάγια τακτική της εταιρείας Principal Management στη διοργάνωση επαγγελματικών εκθέσεων.

Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζεται στους εκθέτες η ποιοτική και αθρόα επισκεψιμότητα υποψήφιων πελατών που επιθυμούν να ενημερωθούν και να επιλλέξουν προϊόντα και υπηρεσίες σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον κατάλληλα διαμορφωμένο, ώστε να υποστηρίζει και την ολοκλήρωση συναλλαγών.

Η σημερινή εποχή χαρακτηρίζεται από συνεχείς και ταχύτατες αλλαγές. Πρέπει όλα να γίνονται με γρήγορους ρυθμούς και όλοι οι επαγγελματίες έχουν την ανάγκη να αισθάνονται επαρκώς ενημερωμένοι στα επαγγελματικά τους ζητήματα.

To GTP είναι χορηγός επικοινωνίας της expohotel.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*