connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

120 Κορυφαίοι Hosted Buyers στην φετινή Greek Tourism Expo

greek-tourism-expo_dsc_99861-900x500

Η Greek Tourism Expo, η επίσημη τουριστική έκθεση της Αθήνας, η οποία θα πραγματοποιηθεί 25-27 Νοεμβρίου στο υπερσύγχρονο Εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, συνεχίζει δυναμικά την προετοιμασία της διοργάνωσή της.

Greek Tourism Expo 2016Με την ήδη επιβεβαιωμένη συμμετοχή κορυφαίων εταιριών Tour Operating, MICE, PCO’s & Associations, η έκθεση αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της Ελληνικής τουριστικής αγοράς και να αποτελέσει το κορυφαίο τουριστικό επιχειρηματικό γεγονός της χρονιάς.

120 Hosted Buyers – 35 Χώρες
• 120 επιλεγμένοι Hosted Buyers από 35 χώρες (Ευρώπη, Σκανδιναβία, Βαλκάνια, Μέση Ανατολή , Ασία, ΗΠΑ και Καναδά) θα δώσουν το παρόν για Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες στοχεύοντας σ τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών .
• Διεθνείς Δημοσιογράφοι τουρισμού που θα συμμετέχουν στην Έκθεση θα προβάλλουν στα Διεθνή Μέσα το Ελληνικό τουριστικό προϊόν
• Εκθέτες , ορισμένοι από τους οποίους αποτελούν τους leaders της Ελληνικής τουριστικής αγοράς, θα συμμετέχουν δυναμικά στη προώθηση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
• Εμπορικοί Επισκέπτες του Τουριστικού αλλά και άλλων κλάδων της Ελληνικής και της διεθνούς αγοράς θα συναντήσουν τους εκθέτες για να προσφέρουν στην εκθεσιακή τους συμμετοχή πολλαπλασιαστική αξία με νέες συνεργασίες.

Η καρδιά της Έκθεσης : Τρεις μεγάλοι κλάδοι
Η Έκθεση θα εστιάσει το ενδιαφέρον της σε τρεις μεγάλους τομείς τουρισμού: Leisure, MICE και Luxury Travel.

Ιδιαίτερη έμφαση στους κλάδους MICE & Business Travel
Επιλεγμένοι Buyers από το εξωτερικό που διοργανώνουν Meetings, Incentives, Conferences & Events για Διεθνείς βιομηχανίες φαρμάκων και αυτοκινήτων , τραπεζών, ασφαλιστικών εταιριών, ποδοσφαιρικών ομάδων , αθλητικών clubs, νοσοκομείων, Επιμελητηρίων ,Οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης , κ.λ.π. θα συμμετέχουν στην Έκθεση και θα πραγματοποιήσουν πολύ σημαντικά Β2Β meetings με τους εκθέτες.
Η δυναμική των Β2Β meetings ισχυροποιείται από τη συμμετοχή Associations, μεγάλων πολυεθνικών εταιριών και Υπουργείων άλλων κρατών.

Ειδική Section Hospitality Management & E-travel
Για τις υπηρεσίες Hospitality management, e-travel, καθώς και τα συστήματα εφαρμογών πληροφορικής για ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά γραφεία , μία πλειάδα εκθετών θα παρουσιάσει στους επισκέπτες καινοτόμα προϊόντα και λύσεις.

Διεθνείς Δημοσιογράφοι Τουρισμού θα προβάλλουν τους Εκθέτες και τον Ελληνικό τουρισμό
Δημοσιογράφοι από το Ηνωμένο Βασίλειο , τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Ολλανδία και την Ιταλία , έχουν προσκληθεί και θα παραβρεθούν στην Έκθεση . Οι Δημοσιογράφοι , μεταξύ άλλων, θα επισκεφθούν τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης , θα ξεναγηθούν στο Μουσείο Ακρόπολης και θα γευματίσουν στο Ιστορικό Τρίγωνο της Αθήνας.

peloponesse_gte2

SPECIAL EVENTS

Εκδήλωση Ξ.Ε.Ε.: Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος θα παρουσιάσει την εκδήλωση με θέμα:
« Διαδυκτιακές δράσεις Ξ.Ε.Ε. που συμβάλλουν στην προώθηση του Ελληνικού τουρισμού: Ηλεκτρονική πλατφόρμα TRIP2ATHENS.COM»

Εκδήλωση ΤΕΕ: Εκδήλωση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.)
Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 11.00-13.00, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος θα παρουσιάσει στο πλαίσιο της Έκθεσης την εκδήλωση με θέμα: «Τουριστική Αξιοποίηση Ακίνητης Περιουσίας – Χωροταξικός Σχεδιασμός και Τουριστική Ανάπτυξη». Ομιλητές: Γιώργος Στασινός, Πρόεδρος ΤΕΕ Κων/νος Καρατσώλης, Νομικός Συνεργάτης ΤΕΕ, Θέμα «Ζητήματα Εφαρμογής Πολεοδομικού Δικαίου στο πλαίσιο τουριστικής αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας», Γεωργία Γιαννακούρου, Αναπλ. Καθηγήτρια Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θέμα “Χωροταξικός Σχεδιασμός και Τουριστική Ανάπτυξη”, Γιώργος Τζιάλλας, Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, Υπουργείο Τουρισμού.

Εκδήλωση της Expedia Inc
Εκδήλωση Expedia Inc.:Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου η Expedia Inc θα παρουσιάσει την εκδήλωση με θέμα: “Expedia Inc – Online ταξιδιωτικές τάσεις ” με ομιλητές τους:
Mariah Assunção (Business Development Manager, Media Solutions), Michael Korkias (Sr Marketing Manager, Hotels.com) , Νίκος Σιγλίδης (Market Manager Aθήνας)

Εκδήλωση της GOOGLE
Tην Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και ώρα 13.00-15.00 η GOOGLE θα πραγματοποιήσει Σεμινάριο με θέμα: Τα 5 Βασικά Εργαλεία για μια Επιτυχημένη Διαδικτυακή Παρουσία. Θεματολογία Σεμιναρίου: Ποιά είναι τα 5 βασικά εργαλεία και πως μπορεί να τα χρησιμοποιήσει μία τουριστική επιχείρηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να αναπτυχθεί και να αποκτήσει περισσότερους πελάτες (ιστοσελίδα, social media, Google My Business, διαφήμιση, analytics).

Ομιλητής: κ. Στέλιος Ντουράκης, ένας εκ των Online Advisors της πρωτοβουλίας.

To Σεμινάριο αφορά Επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστίαση, ενοικίαση σκαφών ή αυτοκινήτων/moto, καφέ – μπαρ κλπ) κι έχουν ένα αρχικό ή μεσαίο επίπεδο ενασχόλησης με το διαδίκτυο και την προώθηση των υπηρεσιών τους μέσα από αυτό (π.χ. Επιχειρήσεις που δεν έχουν παρουσία στο διαδίκτυο ή έχουν ιστοσελίδα και θέλουν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της ψηφιακής τους παρουσίας κλπ).

Εκδήλωση CYTA, CISCO, IT CONCEPT
Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και ώρα 11.00-13.00, η Cyta Hellas μαζί με την Cisco Hellas και την IT Concept, θα παρουσιάσουν πως οι Τηλεπικοινωνιακές υποδομές και οι Νέες Τεχνολογίες αποτελούν κρίσιμα εργαλεία για τον Τουριστικό Κλάδο και βοηθούν στην ανταγωνιστικότητα των Τουριστικών επιχειρήσεων. Η τεχνολογία εκτός του ότι μπορεί να αλλάξει την εικόνα του Τουρισμού είναι και εκείνη που μπορεί να δώσει ώθηση στον Τουρισμό.

Η εκδήλωση έχει θέμα : «Τηλεπικοινωνιακές Υποδομές & Νέες Τεχνολογίες: Κρίσιμα Εργαλεία για τον Τουριστικό Κλάδο».

ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η Έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα των: Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, ΕΟΤ, ΞΕΕ, HAPCO & ΤΕΕ

Την Έκθεση τιμούν με την χορηγία τους:
ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: IT CONCEPT
ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: ALPHA BANK, EVERMORE CRUISES, SOFITEL, ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΥΔΡΑΪΚΗ, MUSEUM HOTEL, CHAUFFEUR GREECE, DOMOTEL, RADISSON BLU HOTEL, GRECOTEL, TSOKAS, ATHENS INSIDERS, ETOILE

Το GTP είναι Μεγάλος Χορηγός Επικοινωνίας της Greek Tourism Expo 2016.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*