connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Διεθνείς experts και best practices στο Boutique Hospitality Conference 2016

Boutique Hospitality Conference 2016 logoΠέντε διεθνείς boutique hospitality experts και επιλεγμένα best practices από την ελληνική αγορά τουρισμού αποτελούν το περιεχόμενο του συνεδρίου Boutique Hospitality Conference που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Τα boutique hotels αποτελούν το πιο δυναμικό κομμάτι ανάπτυξης του ξενοδοχειακού κλάδου. Ξενοδοχεία μικρού και μεγάλου μεγέθους υιοθετούν την boutique προσέγγιση ώστε να δημιουργήσουν μια διαφοροποιημένη εμπειρία για τους φιλοξενούμενούς τους.

Erik Nissen Johansen

Erik Nissen Johansen

Το συνέδριο Boutique Hospitality Conference φέρνει στην Ελλάδα πέντε διακεκριμένους διεθνείς ομιλητές και παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της boutique φιλοξενίας μαζί με μια επιλογή ελληνικών best practices σε επίπεδο design, υπηρεσιών, τεχνολογίας, και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Η Marloes Knippenberg, CEO των ξενοδοχείων Cloud.7 Hotels, αποκαλύπτει τη φιλοσοφία αυτής της καινοτόμου budget boutique αλυσίδας αλλά και τα σχέδιά της για συνεργασία για δημιουργία ξενοδοχείου στην Αθήνα.

Ο Roy Graff, συγγραφέας του βιβλίου «China, the Future of Travel», με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην Κίνα, αποκαλύπτει τις τουριστικές προτιμήσεις των Κινέζων υψηλού εισοδήματος.

Η Anja Mutic, διακεκριμένη δημοσιογράφος ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, παρουσιάζει τις πιο μοναδικές υπηρεσίες concierge σε παγκόσμιο επίπεδο, με βάση την σχετική έρευνα που πραγματοποίησε για την Fodor’s Travel.

Robin Sheppard

Robin Sheppard

Ο Erik Nissen Johansen, πολυβραβευμένος αρχιτέκτονας που ειδικεύεται στο hospitality design, εξηγεί το πώς ένα ξενοδοχείο μπορεί να λειτουργήσει ως εμπειρία και να μετατρέψει τους φιλοξενούμενους σε word-of-mouth marketeers του.

O Robin Sheppard, συνιδρυτής της Bespoke Hotel Management, μιλά για το πώς θα ενορχηστρώσετε μία ομάδα η οποία κρατάει το επίπεδο της εξυπηρέτησης σε κορυφαίο επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές και τη θεματολογία του συνεδρίου, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.hospitalityconference.gr.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας στο συνέδριο Boutique Hospitality Conference.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*