connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Crist: Επέκταση δραστηριοτήτων στο εξωτερικό

crist107486

Την είσοδό της στην απαιτητική Ευρωπαϊκή αγορά πραγματοποίησε η Crist με την υπογραφή συμβολαίων συνεργασίας με ξενοδοχειακές μονάδες σε Ιταλία και Ελβετία, ενώ παράλληλα έντονο είναι το ενδιαφέρον για συνεργασίες με μονάδες από χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

crist106820Με σχεδόν μισό αιώνα επιτυχημένης παρουσίας στην Ελληνική αγορά, διαθέτοντας ποιοτικά προϊόντα με eco-friendly προσανατολισμό και design, κατασκευασμένα σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, κέρδισε την εμπιστοσύνη της αγοράς σε ένα απαιτητικό και δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η επέκταση των δραστηριοτήτων της Crist στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, όπως είναι η Ιταλία και η Ελβετία, αποτελεί την καλύτερη επιβεβαίωση ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της είναι σε θέση να ανταγωνιστούν επάξια τα αντίστοιχα ξένων εταιριών στις απαιτητικές και δύσκολες αγορές του εξωτερικού.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*