connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

SETE Training: Διήμερο σεμινάριο διαχείρισης χρόνου & στρες

SETE Training: Διήμερο σεμινάριο διαχείρισης χρόνου & στρεςTo SETE Training, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου (ΣΔΞΡ) διοργανώνει στις 19 Μαρτίου 2016, 2ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση Χρόνου & Στρες».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε διευθυντές, προϊσταμένους και επαγγελματίες του τουρισμού που θέλουν να ενισχύσουν τις ικανότητες τους στην αποτελεσματική διαχείριση χρόνου και στρες, τόσο στους ίδιους όσο και στις ομάδες τους.

Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες, 1 στους 3 ευρωπαίους υποφέρουν από εργασιακό στρες με αποτέλεσμα, αυτό να επιδρά αρνητικά στην ψυχοσωματική τους υγεία, την εργασιακή τους απόδοση και τη διαχείριση του χρόνου τους.

Η κα Χριστίνα Καραπάνου, Training and Development Professional, CBT Psychotherapist, Behavioral Coach, Behavioral Change Expert, ΕΕΔΕ, θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες στο να αναπτύξουν νέες δεξιότητες, προκειμένου να μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις διάφορες προκλήσεις, πιέσεις και απειλές ώστε να είναι σε θέση να αποκτήσουν τον έλεγχο του περιβάλλοντος, του χρόνου και του εαυτού τους.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελείται από δύο άμεσα εξαρτώμενες ενότητες, οι οποίες διδάσκονται σε βιωματικό περιβάλλον μέσα από διαδραστικές ασκήσεις και χρήση γεγονότων και περιπτώσεων από την εργασία των συμμετεχόντων και συντελούν στη διαμόρφωση «δεξιοτήτων διαχείρισης στρες και χρόνου» στον κάθε συμμετέχοντα, αποτελώντας έτσι ένα μόνιμο εφόδιο καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του.

Για να δηλώστε συμμετοχή πατήστε εδώ

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*