connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Team Leaders’ Academy: Ολοκληρωμένη σειρά σεμιναρίων Διοίκησης από το SETE Training

TLA_sete

Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, στις 11 και 18 Ιανουαρίου 2016 αντίστοιχα, συνεχίζεται η υλοποίηση του δεύτερου κύκλου εκπαιδευτικών σεμιναρίων SETE Training, με το Team Leaders’ Academy.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά σεμιναρίων, σχεδιασμένη αποκλειστικά από το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Στόχος των σεμιναρίων είναι να συμβάλλουν στην ανάδειξη των δεξιοτήτων και γνώσεων που είναι απαραίτητες για τους διευθυντές, προϊσταμένους και υπεύθυνους τμημάτων τουριστικών επιχειρήσεων προκειμένου  να καθοδηγήσουν, εμπνεύσουν και εξελίξουν τις ομάδες, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

Με γνώμονα τις εκπαιδευτικές ανάγκες όλων των επαγγελματιών του τουρισμού, τα συγκεκριμένα σεμινάρια είναι εξ’ ολοκλήρου βιωματικά και έχουν σχεδιαστεί πάνω σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, ώστε να προσφέρουν στους συμμετέχοντες ρεαλιστικές, πρακτικές και συγκεκριμένες λύσεις που ταιριάζουν τόσο με τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης τους, όσο και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Οι ενότητες που θα καλύψει το Team Leaders’ Academy είναι: Συναισθηματική Νοημοσύνη, Εξυπηρέτηση Πελατών-Αποτελεσματική επικοινωνία, Διαχείριση Χρόνου & Στρες, Διαχείριση Γενεών & Διαφορετικότητας στο χώρο εργασίας, Διαχείριση Απόδοσης & Καθοδήγησης, Εκπαίδευση Λειτουργικών Εκπαιδευτών, Διαχείριση Συγκρούσεων & Παραπόνων και Ομαδική Εργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Team Leaders’ Academy, αλλά και για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*