connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Οι πτήσεις της Blue Air διαθέσιμες μέσω του Amadeus

Blue_Air

Η Blue Air είναι πλέον πιο κοντά στην Ελληνική Ταξιδιωτική Αγορά από τις 10 Ιουλίου 2015, με την ενεργοποίηση των πτήσεων της μέσω του Amadeus GDS, και την απόδοση των πωλήσεων μέσω της IATA/BSP. Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια θα εκδίδονται στο ticket stock της Blue Air με κωδικό 475.

Όλες οι πτήσεις της Blue Air για την θερινή περίοδο 2015 είναι διαθέσιμες μέσω του Amadeus.

Blue_Air_chart

Τα ταξιδιωτικά Γραφεία θα έχουν πρόσβαση στο standard pricing και στo neutral availability της Amadeus.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι με αυτή την νέα εξέλιξη και την συμμετοχή της εταιρίας μας μέσω των συστημάτων κρατήσεων δίνεται η δυνατότητα στα Ταξιδιωτικά Γραφεία να αυξήσουν τις πωλήσεις τους στην εταιρία μας.

Οι τιμές μας είναι πλήρως ανταγωνιστικές και περιλαμβάνουν: 1 αποσκευή και check-in στο αεροδρόμιο. Στις πτήσεις από Ελλάδα, δηλαδή από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι επιβάτες μας απολαμβάνουν free cold meal και ζεστά ροφήματα ή κρύα αναψυκτικά. Όπως ήδη γνωρίζετε η πολιτική της Blue Air είναι πολύ ελαστική χωρίς minimum or maximum stay, ναύλοι που συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους, και το ανώτερο επιτρεπτό βάρος ανά αποσκευή τα 32 κιλά.

Για group fares, charter flights, το εμπορικό μας τμήμα είναι στην διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσει.Top_Kinisis_Hellas

Top Kinisis Hellas
+210 3232501
+210 3232059
www.topkinisis.com / www.taxidiamprosta.com

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*