connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η Crist αποκλειστικός προμηθευτής λευκών ειδών του Royal Marmin Bay Boutique Hotel

Royal_Marmin_beach2Royal_Marmin_deluxe_room_pool5Η Crist, με περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού, ανέλαβε αποκλειστικά τον εφοδιασμό με λευκά είδη του πρώτου υψηλής ενεργειακής απόδοσης οικολογικά πράσινου πέντε αστέρων ξενοδοχείου Royal Marmin Bay στην Ελούντα, που άνοιξε τις πύλες του φέτος τον Ιούνιο προσφέροντας στου επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου η βιωσιμότητα συναντά την πολυτέλεια.

Royal_Marmin_massage_roomΕπενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η Crist προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών από ποιοτικά προϊόντα, κατασκευασμένα σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής και από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της Crist,  δεν είναι μόνο η μεγάλη εμπειρία και η βαθιά γνώση της αγοράς,  αλλά η μοναδική της ικανότητα να αξιοποιεί την γνώση αυτή, με μοναδικό στόχο να προσφέρει στους πελάτες της εξειδικευμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες με υψηλή προστιθέμενη αξία, δημιουργώντας πραγματική υπεραξία στην επιλογή τους.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*