connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

ΓΕΠΟΕΤ – Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού

gepoet

Η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού με αίσθημα ευθύνης τόσο έναντι των μελών της Ενώσεων τουριστικών γραφείων, επιχειρήσεων τουριστικών λεωφορείων, σκαφών αναψυχής και ναυτικών πρακτόρων όσο και έναντι όλων των πολιτών αυτής της χώρας ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης, τάσσεται υπέρ της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας και της παραμονής της στη ζώνη του Ευρώ, υποστηρίζοντας το «Ναι» στο δημοψήφισμα της προσεχούς Κυριακής.

Σίγουρα οι συνθήκες που αυτή τη στιγμή επικρατούν είναι ζοφερές για όλους, επιχειρήσεις και εργαζόμενους, ιδιαίτερα δε για τον εξαιρετικά ευαίσθητο κλάδο του τουρισμού που βρίσκεται στην αιχμή της θερινής περιόδου και ήδη καταγράφει τις πρώτες απώλειες.

Όμως με αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα έναντι των συμπολιτών μας αλλά και των ξένων επισκεπτών, το πλήγμα που δέχεται αυτή τη στιγμή η χώρα μπορεί να περιοριστεί και να αναστραφεί.

Αρκεί να αντιληφθούμε όλοι ότι η Ευρωπαϊκή μας πορεία αν και δύσκολη και γεμάτη επώδυνες επιλογές και στερήσεις για όλους –και για τις τουριστικές επιχειρήσεις που θα επιβαρυνθούν σημαντικά- είναι μακράν προτιμότερη από μία πορεία εκτός Ευρώ, η οποία θα είναι συντριπτική για την Ελληνική κοινωνία και την οικονομία.

H Γραμματεία

 

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
I love turning ideas into businesses, especially if it involves media and travel! Civic-minded and a mother of three, I enjoy volley, ashtanga and photography in my downtime.

Add your comment

*