connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου

Heraklio HotelsΜε βαθύ αίσθημα ευθύνης και έντονη αγωνία για το μέλλον της χώρας μας δηλώνουμε ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην Ευρώπη και στο Ευρώ.

Οι δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών έχουν ως αποτέλεσμα να πλήττεται ανελέητα ο Τουρισμός, ο μόνος παραγωγικός τομέας που έχει απομείνει στην χώρα, καθώς οι ακυρώσεις έχουν αυξηθεί δραματικά, η δε ροή νέων κρατήσεων για το υπόλοιπο της σεζόν έχει σχεδόν μηδενιστεί.

Τα ξενοδοχεία όλης της χώρας αντιμετωπίζουν οξύ πρόβλημα τροφοδοσίας με συνέπεια σε λίγες ημέρες να είναι αδύνατη ή υποτυπώδης η σίτιση των πελατών μας.

Με την υπάρχουσα κατάσταση το κλείσιμο των ξενοδοχειακών μονάδων είναι πλέον ορατό με τα γνωστά αποτελέσματα της δραστικής αύξησης της ανεργίας και της μείωσης των κρατικών εσόδων .

Η Χώρα μας ήδη βρίσκεται σε διεθνή απομόνωση από όλους τους παραδοσιακούς φίλους και συμμάχους μας και η μόνη στήριξη που έχουμε σήμερα είναι από την Βενεζουέλα!!!………….

Θεωρούμε λοιπόν ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ την Κυριακή η ψήφος μας να είναι:

ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΝΑΙ στο Ευρώ, ΝΑΙ στην ομαλότητα.

 

Αθηνάς 18 – 71306 , Ηράκλειο   Κρήτης
Τηλ.: 2810 288905 , 288108   Fax.: 2810 287975
www.heraklion-hotels.gr   e-mail:info@heraklion-hotels.gr

 

Τουριστικοί_φορείς_κρήτης

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*