connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Περιφέρεια Αττικής: Διήμερο εντατικό σεμινάριο «Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης σε Τοπικό Επίπεδο»

Photo source: Region of Attica

Πηγή: Περιφέρεια Αττικής

athens_attiki_attica_regionΗ Περιφέρεια Αττικής διοργανώνει στις 26 και 27 Μαρτίου 2015 διήμερο εντατικό σεμινάριο με τίτλο «Σχεδιασμός της τουριστικής προβολής και ανάπτυξης σε τοπικό επίπεδο». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής (Λεωφ. Μεσογείων 156) και απευθύνεται αποκλειστικά στους Αιρετούς και στα εξειδικευμένα στελέχη των Διευθύνσεων Τουρισμού όλων των Δήμων της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και σε εκπροσώπους συλλογικών φορέων, ενώσεων, οργανισμών, αναπτυξιακών εταιριών και επιμελητηρίων που ασχολούνται με θέματα τουρισμού.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η παροχή εξειδικευμένης τεχνογνωσίας σε θέματα σχεδιασμού και ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος, προτείνοντας ταυτόχρονα με επιστημονικό αλλά και πρακτικό τρόπο αποτελεσματικές και σύγχρονες εξειδικευμένες μεθόδους τουριστικής προβολής και σχεδιασμού. Με τη γνώση που θα αποκομίσουν οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο, θα είναι σε θέση να χειριστούν πολύ πιο αποτελεσματικό τα ζητήματα της τουριστικής προβολής και εν γένει της τουριστικής ανάπτυξης για την περιοχή τους, μαθαίνοντας τα επιμέρους βήματα για την εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου μάρκετινγκ, καθώς και τις πρακτικές πτυχές για την υλοποίησή τους.

Πρόκειται για σημαντική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής, που αποσκοπεί στην ενδυνάμωση του αναπτυξιακού χαρακτήρα της τουριστικής προβολής, που ούτως ή άλλως αποτελεί πρωταρχικό στόχο της νέας Περιφερειακής Αρχής. Την ευθύνη της διοργάνωσης του σεμιναρίου έχει η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής (email επικοινωνίας: tourismos@patt.gov.gr).

Κύριος εισηγητής του σεμιναρίου, θα είναι ο Δρ. Δημήτρης Κούτουλας, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και πολύπειρος επαγγελματίας του τουριστικού μάρκετινγκ με δράση σε 27 χώρες. Η συμμετοχή στο Σεμινάριο είναι δωρεάν, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*