connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Crist: Νέα συλλογή SPA & Πισίνας

Crist_pool_towelsΗ Crist ενσωματώνοντας τις αρχές του wellness στη φιλοσοφία της, εισάγει την «τέχνη» στο χώρο του SPA και της Πισίνας με μια νέα σειρά από πετσέτες, μπουρνούζια και αξεσουάρ που διακρίνονται για το μοναδικό τους design και το εκπληκτικό τους στυλ.

Crist_bathrobes_towels_SPAΗ νέα συλλογή προϊόντων SPA και Πισίνας είναι κατασκευασμένη αποκλειστικά από πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και οικολογικές διαδικασίες παραγωγής.

Το SPA και η Πισίνα αποτελούν προαπαιτούμενο και σήμα κατατεθέν για πολλά ξενοδοχεία και καταλύματα. Οι επαγγελματίες του χώρου έχουν τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσουν την απόδοσή τους, επιλέγοντας προϊόντα από τη νέα συλλογή της Crist, κατασκευασμένα με ειδικές προδιαγραφές για χρήση SPA και Πισίνας, ενώ πρόσθετα υπάρχει η δυνατότητα βαφής στο χρώμα που επιθυμούν.

Προσαρμοσμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς η Crist, προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες, δημιουργώντας πραγματική υπεραξία στην επιλογή τους.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*