connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η Crist στην Heimtextil 2015 – Frankfurt

Crist_Heimtextil_2015_1crist-logo

Η Crist για μια ακόμη φορά βρέθηκε στην μεγαλύτερη έκθεση ιματισμού, την Heimtextil 2015 στην Φρανκφούρτη, για να ενημερωθεί για όλες τις νέες τάσεις, εξελίξεις και δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού και των πρώτων υλών, μέσα από τις εμπνευσμένες collections που παρουσίασαν με επιτυχία οι μεγαλύτεροι οίκοι της παγκοσμίου αγοράς.

Η Heimtextil είναι η μεγαλύτερη διεθνής εμπορική έκθεση για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, σημείο αναφοράς για την ποιότητα υφασμάτων, σχεδιασμού, αλλά και πρώτων υλών.

Crist_Heimtextil_2015_2Η Crist στη διάρκεια της έκθεσης, υλοποιώντας το επενδυτικό της πρόγραμμα, είχε σημαντικές επαφές με επώνυμους οίκους του εξωτερικού υπογράφοντας συμφωνίες για την προμήθεια πρώτων υλών που ανταποκρίνονται πλήρως στις νέες διεθνείς τάσεις χρωμάτων, σχεδιασμού και μόδας.

Προσαρμοσμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς η Crist, προσφέρει στους πελάτες της εξειδικευμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες με υψηλή προστιθέμενη αξία, δημιουργώντας πραγματική υπεραξία στην επιλογή τους.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*