connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2014: Μήνυμα Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού

gepoet«Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού συμπίπτει με την επιστροφή της Ελλάδας στους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς, νωρίτερα από τους σχεδιασμούς όλων μας και πέραν πάσης προσδοκίας.

Οι προβολείς όλου του κόσμου μέσω σειράς αφιερωμάτων, άρθρων και απευθείας μεταδόσεων στράφηκαν στη χώρα μας, με θετική αυτή τη φορά διάθεση και με σκοπό να επαναπροσδιορίσουν έναν προορισμό ο οποίος αναγεννήθηκε από τις στάχτες του.

Το επίτευγμα αυτό ήρθε ως αποτέλεσμα σκληρής εργασίας μεταξύ των επαγγελματιών του τουρισμού και συνεχούς, επαγγελματικής επικοινωνίας τόσο σε εγχώριο επίπεδο όσο και στα διεθνή τουριστικά φόρουμ και για αυτό θα πρέπει να είμαστε όλοι περήφανοι.

Ο σχεδιασμός όμως για τις χρονιές που έρχονται δεν επιτρέπει εφησυχασμό. Ο ανταγωνισμός διεθνώς εντείνεται, νέα τουριστικά ήθη διαμορφώνονται και ο πήχης των προσδοκιών και των απαιτήσεων για υψηλή ποιότητα τίθεται όλο και υψηλότερα. Θα πρέπει όλοι λοιπόν, τόσο ο ιδιωτικός τομέας όσο και ο δημόσιος, να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις των επισκεπτών μας και να κάνουμε πάντα το καλύτερο ώστε το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα να είναι άριστο.

Έχοντας έναν απαράμιλλο φυσικό και πολιτισμικό πλούτο στα χέρια μας ο οποίος συνεχώς εξελίσσεται και διανθίζεται μετά και τις πρόσφατες συγκλονιστικές αρχαιολογικές ανακαλύψεις και με αίσθημα ευθύνης και γνήσιας φιλοξενίας έναντι των επισκεπτών μας, δεν μπορούμε παρά να είμαστε αισιόδοξοι. Οι καλύτερες μέρες για τον τουρισμό της χώρας και κατ’ επέκταση για την εθνική οικονομία είναι μπροστά μας και η πολυπόθητη ανάπτυξη είναι μονόδρομος.

Αρκεί να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων και να προσπαθήσουμε διπλά, με σεβασμό στο περιβάλλον και την ιστορία μας».

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*