connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Περαιτέρω ενίσχυση της Τουριστικής Εκπαίδευσης στην Πελοπόννησο

Peloponnese_Tourism

Περαιτέρω ενίσχυση της Τουριστικής Εκπαίδευσης στην Πελοπόννησο ως απόρροια της συνεχιζόμενης παραγωγικής συνεργασίας μεταξύ ΟΑΕΔ και Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.).

Σε διάστημα μικρότερο των τριών μηνών από την τελευταία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα στις 16 Ιουλίου 2014 μεταξύ του Ο.Α.Ε.Δ. και του προεδρείου του Τ.Ο.Π., κατά την οποία κατόπιν αιτήματος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου ανακοινώθηκε η προσθήκη στο πρόγραμμα σπουδών της Επαγγελματικής Σχολής Σπάρτης ειδικότητας ξενοδοχειακών υπηρεσιών, ανακοινώνεται επιπλέον για το σχολικό έτος 2014-2015 και νέο πρόγραμμα με ανάλογη ειδικότητα και στην ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Καλαμάτας προς εξυπηρέτηση  των αναγκών της τοπικής τουριστικής αγοράς.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου κ. Κων/νος Μαρινάκος ανέφερε ότι, «από την πρώτη στιγμή τόσο ο Περιφερειακός Διευθυντής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του ΟΑΕΔ κ. Γιάννης Καρβέλης, όσο και ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου πλαισίωσαν με ένθερμο ενδιαφέρον την εισήγησή μας περί αναγκαιότητας δημιουργίας προγραμμάτων στις κατά τόπους ΕΠΑ.Σ του ΟΑΕΔ της Πελοποννήσου, ειδικοτήτων συναφών προς τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες, ενισχύοντας κατ’ αυτό τον τρόπο το επίπεδο της τουριστικής εκπαίδευσης των απασχολουμένων στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Θεωρώ ότι αυτή η εποικοδομητική συνεργασία θα συνεχιστεί με εντονότερους ρυθμούς κατά τα επόμενα έτη προκειμένου να προσδώσουμε στην Πελοπόννησο όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα την καταστήσουν ένα σημαντικό τουριστικό προορισμό ενισχύοντας ταυτόχρονα το τοπικό εισόδημα και την απασχόληση».

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*