connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Υπουργείο Τουρισμού: Ταχύρρυθμα προγράμματα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού

Tourism-Ministry_logoΔύο ταχύρρυθμα προγράμματα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού, στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου αντιστοίχως, θα υλοποιηθούν από το Υπουργείο Τουρισμού.

Tο πρώτο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα κατά το διάστημα από 29 Σεπτεμβρίου έως και 28 Νοεμβρίου 2014 και το δεύτερο στη Ρόδο από 13 Οκτωβρίου έως και 12 Δεκεμβρίου 2014.

Οι αιτήσεις συμμετοχής, θα υποβάλλονται στο Υπουργείο Τουρισμού, στη Διεύθυνση Τουριστικής Εκπαίδευσης από 20 έως και 29 Αυγούστου 2014 για το πρόγραμμα του Ιονίου Πανεπιστημίου και από 1η έως και 10 Σεπτεμβρίου 2014 για το πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στις προκηρύξεις των δύο προγραμμάτων, οι οποίες βρίσκονται αναρτημένες στις ιστοσελίδες του Υπουργείου Τουρισμού, www.mintour.edu.gr, του ΕΟΤ, www.gnto.gr καθώς και των δύο Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, www.ionio.gr/central και www.aegean.gr.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*