connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Δήμος Θήρας: Συνεχίζεται η επιδότηση του δρομολογίου Οίας-Θηρασίας

logo_thiraΤον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη συνάντησε πρόσφατα ο Δήμαρχος Θήρας Αναστάσιος – Νικόλαος Ζώρζος, εκθέτοντάς του τη σημασία και την αναγκαιότητα συνέχισης της κρατικής επιδότησης της καθημερινής ακτοπλοϊκής σύνδεσης Οίας – Θηρασίας.

Μετά την έκθεση των επιχειρημάτων που παρουσίασε ο Δήμαρχος, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου δεσμεύτηκε να προκηρύξει άμεσα εκ νέου τη γραμμή, χορηγώντας τετράμηνη παράταση στο σημερινό ανάδοχο της γραμμής.

Με την ευκαιρία της συνάντησης με τον Υπουργό ο Δήμαρχος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα της ανέλκυσης του ναυαγίου του Sea Diamond ζητώντας νέα συνάντηση, που θα οριστεί σε εύλογο χρονικό διάστημα, και στην οποία θα παρευρεθούν και μέλη της Επιτροπής Αγώνα για την Ανέλκυση του Ναυαγίου.

Επίσης παρουσίασε στον Υπουργό την προετοιμασία του Δήμου σε μελέτες για λιμενικές υποδομές (Εναλλακτικοί Προβλήτες, Λιμένας Ρίβας, Μαρίνα Μονολίθου).

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*