connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Ξ.Ε.Ε

XEEΣε πνεύμα απόλυτης σύμπνοιας και συναδελφικής αλληλεγγύης συγκροτήθηκε σήμερα σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, η νέα 9μελής Διοικούσα Επιτροπή του Ξ.Ε.Ε., που αναλαμβάνει καθήκοντα μαζί με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στις 15 Ιανουαρίου 2014, είναι η εξής :

Πρόεδρος: Γιώργος Τσακίρης

Αντιπρόεδροι: Αλέξανδρος Βασιλικός, Κωνσταντίνος Λεβέντης, Ανδρέας Μεταξάς

Οικονομική Επόπτης: Χριστίνα Τετράδη

Μέλη (κατά σειρά εκλογής): Δημήτρης Πολλάλης, Γρηγόριος Τάσιος, Σακελάριος Σουλούνιας και Κων/νος Παπαδόπουλος.

Ως Αριστίνδην Μέλη του Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας εξελέγησαν από το Σώμα οι κ. κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος και Ανδρέας Φιορεντίνος.

Τέλος, η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου ανακήρυξε τον κ. Γεράσιμο Φωκά Επίτιμο Πρόεδρο του Ξ.Ε.Ε., αναγνωρίζοντας την πολυετή προσφορά του στον κλάδο της ξενοδοχίας.

Ο νέος πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας Γιώργος Τσακίρης, αναφερόμενος στην επανεκλογή του, σημείωσε ότι: «Σήμερα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ξ.Ε.Ε. μας έδωσαν καθαρή εντολή να συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα για την ανάδειξη και ανάπτυξη της ξενοδοχίας στην Ελλάδα, την αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και σε τελική ανάλυση, την έξοδο της χώρας από την ύφεση. Η εντολή αυτή αποτελεί για τη νέα Διοικούσα Επιτροπή και εμένα προσωπικά οδηγό και χρέος ευθύνης».

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.