connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Οι θέσεις των κομμάτων για τον τουρισμό: ΔΡΑΣΗ

DRASH

Η οικονομική δραστηριότητα που απορρέει από την άφιξη τουριστών στη χώρα μας αυξάνει τα έσοδα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και έχει ως τελικό αποτέλεσμα την αύξηση των θέσεων εργασίας.

Θέλουμε περισσότερους επισκέπτες στη χώρα μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Θέλουμε εκείνους τους επισκέπτες που ξοδεύουν περισσότερα. Θέλουμε η Ελλάδα να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρώτους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Διαθέτουμε όλες τις προϋποθέσεις. Είναι στο χέρι μας, στους ανθρώπους του τουρισμού, να το επιτύχουμε.

Στη μακρά διαδρομή, από τότε που ιδρύθηκε ο ΕΟΤ, το κράτος έχει αποδείξει την αδυναμία του να χαράξει μια συνεπή και χρονικά σταθερή τουριστική πολιτική.

Η Δράση θεωρεί ότι ο ρόλος του κράτους πρέπει να περιοριστεί αποκλειστικά σε εργασίες που μπορεί να επιτελέσει με επιτυχία. Απαιτείται συνέργεια με τον ιδιωτικό τομέα και όχι αντιπαλότητα.

Είναι προφανές ότι ο απαιτητικός τουρισμός θέλει και χρειάζεται υποδομές πρώτης κατηγορίας. Λιμάνια, αεροδρόμια, μαρίνες, κλπ.

Η Δράση με τον Στέφανο Μάνο είναι ο πρωτοπόρος των σύγχρονων υποδομών: Ελ. Βενιζέλος, Αττική Οδός, Μετρό Αθήνας, κινητή τηλεφωνία, παραδοσιακοί οικισμοί και ο βασικός νόμος για τον τουρισμό 2160/1993 είναι όλα προϊόν της εμπνεύσεως και των πρωτοβουλιών του.

Η Δράση διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό που θα ενεργοποιήσει τις ατέλειωτες δυνατότητες ανάπτυξης των υποδομών.

Αξίζει να διαβάσετε τις θέσεις της Δράσης για τη φορολογία εισοδήματος και ακίνητης περιουσίας, όπως και για το ασφαλιστικό, για να κατανοήσετε πως, κάτω από τις σημερινές δύσκολες συνθήκες, θα προσελκυθούν κεφάλαια για την πραγματοποίηση των μεγάλων έργων υποδομής.

Εκτός από έργα υποδομής απαιτούνται και ρυθμίσεις οργανωτικής φύσης. Πρέπει να αποκατασταθεί η λειτουργικότητα των αστικών κέντρων. Να επικρατήσει τάξη και ευνομία.

Είναι δουλειά του κράτους να επιβάλλει την τάξη και την απόλυτη τήρηση των νόμων σε όλους τους χώρους.

Η Δράση διαφέρει από τα άλλα κόμματα:
α. Διότι ποτέ δεν επέδειξε την ανοχή της στην αταξία και την παρανομία.
β. Διότι ποτέ δεν υπέθαλψε την αταξία ή την παρανομία.
γ. Διότι η Δράση είναι το μόνο κόμμα που αρνείται τον κομματικό συνδικαλισμό που, όπως όλοι γνωρίζετε, είναι μια από τις ρίζες της Ελληνικής διάλυσης.

Ο τουρισμός αποτελεί για την Δράση αναπόσπαστο κομμάτι της οικονομικής δραστηριότητας της χώρας και βασικό μοχλό ανάπτυξης και ως τέτοιον τον αντιμετωπίζει.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*