connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

The Airbnb Workshop στο 100% Hotel Show

Το 100% Hotel Show 2017, σε συνεργασία με την εταιρεία WebHotelier, παρουσιάζει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να ωφεληθεί ένα ξενοδοχείο από το δυναμικότερα ανερχόμενο κανάλι πωλήσεων στην παγκόσμια τουριστική αγορά: το Airbnb.

ΣΑΒΒΑΤΟ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 | 10:30 – 12:00

Το Airbnb έχει αποτελέσει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα φαινόμενα της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, επηρεάζοντας τις πωλήσεις των ξενοδοχείων. Με ποιο τρόπο όμως μπορεί ο ξενοδόχος να αξιοποιήσει προς όφελός του το δυναμικό αυτό κανάλι;

Για τις απαντήσεις στο ερώτημα αυτό προσκαλέσαμε την εταιρεία WebHotelier, που παρέχει ένα από τα σημαντικότερα booking engine παγκοσμίως, η οποία ως εξωτερικός συνεργάτης της Airbnb στην Ελλάδα, θα επεξηγήσει την διασύνδεση των ξενοδοχείων με την πλατφόρμα της Airbnb. Σε αυτό το workshop, η WebHotelier θα παρουσιάσει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ένας Ξενοδόχος να επωφεληθεί από το Airbnb και να το μετατρέψει από δυνατό ανταγωνιστή σε ένα νέο δυναμικό κανάλι διανομής.

Session 1

Το στήσιμο προφίλ ξενοδοχείων στο Airbnb

Περιγραφή

Τι πρέπει να προσέξετε στο στήσιμο του προφίλ του καταλύματός σας στο Airbnb, ποια τα σημεία κλειδιά που επηρεάζουν τον ταξιδιώτη και ποια προϊόντα ξενοδοχείων έχουν τις μεγαλύτερες προοπτικές.

Session 2

Sales Strategy

Περιγραφή

Τρόποι και τακτικές που ενισχύουν τις πιθανότητες πωλήσεων μέσω του Airbnb, η σημασία της διαφοροποιημένης τιμολογιακής πολιτικής από τα συμβατικά κανάλια, καθώς και έξυπνοι τρόποι προώθησης.

Session 3

Airbnb Hotel Case Studies

Περιγραφή

Πραγματικά παραδείγματα επιτυχίας από καταλύματα που ξεχώρισαν μέσω του Airbnb, αυξάνοντας σημαντικά τον τζίρο τους και ενισχύοντας παράλληλα το συνολικό brand awareness του καταλύματός τους.

Η WebHotelier είναι μια σύγχρονη μηχανή κρατήσεων που διαθέτει προηγμένη web τεχνολογία και μοναδικά χαρακτηριστικά χρηστικότητας. Ευρέως γνωστή για τη δυναμική της τιμολόγηση, τη συσκευασία και την ευφυή πώληση, σήμερα την εμπιστεύονται μερικά από τα πιο απαιτητικά ξενοδοχεία στον κόσμο.

Εγγραφείτε σαν επισκέπτες εδώ

Δείτε τη λίστα των εκθετών εδώ

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*