connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

SWOT: Οι επαγγελματίες του τουρισμού δίνουν το παρόν στο 5o BTPF την 1η Νοεμβρίου 2017

Για μία ακόμη χρονιά, το σύνολο του τουριστικού κόσμου της Ελλάδας με πρωταγωνιστές τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της, δίνουν ραντεβού στο 5o Business Travel Professionals Forum (BTPF), που διοργανώνει η SWOT |Simple Way Of Tourism, Εταιρεία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων.

To 5ο BTPF διοργανώνεται την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου στον “Φάρο” του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, σε μια επετειακή εκδήλωση με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Οι συμμετοχές των ξενοδοχείων ολοκληρώθηκαν 40 ημέρες πριν τη διοργάνωση και οι δωρεάν εγγραφές για το σύνολο των εμπορικών εταιρειών και ταξιδιωτικών γραφείων που επιθυμούν να συναντήσουν τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας από κοντά, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς καθημερινά στο www.btpf.eu.

Αυτή τη χρονιά οι συναντήσεις αναμένεται να ξεπεράσουν τις 2.000 συνολικά μέσα σε 10 ώρες, με παρουσία περισσότερων των 200 στελεχών εμπορικών εταιρειών και ταξιδιωτικών γραφείων από Ελλάδα, Κεντρική Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Η διοργάνωση του Business Travel Professionals Forum, του μεγαλύτερου τουριστικού Β2Β Forum στην Ελλάδα, αποτελεί πλέον θεσμό για τον χώρο του τουρισμού στη χώρα μας και έχει ως σκοπό την ανάπτυξη πωλήσεων και συνεργασιών, μεταξύ των πιο σημαντικών παραγόντων της αγοράς.

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα των: Υπουργείου Τουρισμού, ΕΟΤ, ΣΕΤΕ, HAPCO, ενώ στα πλαίσια των εργασιών θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εκπροσώπους της Expedia, της Trivago και του NeaMesa.

Το GTP Headlines είναι χορηγός επικοινωνίας του BTPF 2017.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στο www.btpf.eu, στο τηλεφωνικό κέντρο +30 210 6525520 ή με e-mail στο forum@swot.gr

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*