connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2017: Μήνυμα Προέδρου ΣΕΤΕ Γιάννη Ρέτσου

O Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Γιάννης Α. Ρέτσος.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2017, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) κ. Γιάννης Α. Ρέτσος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αυτή τη χρονιά, η παγκόσμια τουριστική κοινότητα γιορτάζει την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη, η οποία αποτελεί θεμελιώδη συνθήκη για τις προοπτικές του τομέα.

Εξωστρέφεια, συνέργειες και βιώσιμη ανάπτυξη, είναι και η πλατφόρμα στην οποία θα πρέπει να επενδύσουμε τα επόμενα χρόνια, με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού και οικονομικού αποτυπώματος του τουρισμού και την περαιτέρω ανάπτυξη των ποιοτικών του δεικτών.

Ο ελληνικός τουρισμός χρειάζεται ένα ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης. Μία στρατηγική ουσιαστικής διασύνδεσης των βασικών πυλώνων του οικονομικού και κοινωνικού ιστού της χώρας μας, όπως είναι ο πολιτισμός και η αγροδιατροφή. Που θα αναδεικνύει τον φυσικό μας πλούτο. Που θα ενσωματώνει, ως αναπόσπαστο μέρος της, την ενίσχυση του επιχειρείν, την προσέλκυση επενδύσεων, την στήριξη της καινοτομίας και των νέων επιχειρηματικών ιδεών και την επένδυση στο ανθρώπινο κεφάλαιο».

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*