connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Πρόσκληση σε ημερίδα στην Άνδρο: Αύξηση online κρατήσεων μέσω ειδικών αθλητικών διοργανώσεων

Την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο νησί της Άνδρου η ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “Cyclades Trail Cup: Διαχείριση, online επικοινωνία και Marketing για αναβάθμιση και αύξηση κρατήσεων μέσα από ειδικές αθλητικές διοργανώσεις”.

Πρόκειται για την 2η στην σειρά ενημερωτική ημερίδα στα πλαίσια του Cyclades Trail Cup, η πρώτη είχε γίνει στην Νάξο, σε συνεργασία με το Greek Travel Pages, 13 ημέρες πριν την διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα ορεινού τρεξίματος, Andros Trail Race!

Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 11:00 στον Συνεδριακό χώρο του Επιμελητήριου Κυκλάδων, Γραφείο Άνδρου, στο χωριό Βακόνι (τηλ. επικοινωνίας: 2282051490) και τελεί υπό την αιγίδα του Τουριστικού Δικτύου Άνδρου Κυκλάδων.  Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι οι:

  • Μασέλου Αριάνα από το Andros Trail Race
  • Κάραλης Ρόμπερτ από το Cyclades Trail Cup
  • Μπρουσαλιάν Χάρης από την Greek Travel Pages (GTP)
  • Ματζουράνη Σοφία από την Aqua Vista Hotels
  • Ευσταθίου Γαβριήλ από την Zoottle
  • Αδαμακοπούλου Ήβη από τους χάρτες Ανάβαση

 

Επαγγελματίες ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες καταλυμάτων θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον εναλλακτικό αθλητικό τουρισμό και το trail running κίνημα στην Ελλάδα. Τον τρόπο που ο αθλητικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την αύξηση του πεζοπορικού κινήματος στο νησί.

Θα παρουσιαστούν εργαλεία σχεδιασμού και τρόποι ώστε η online επικοινωνία και το marketing των ξενοδόχων να έχουν αντίκτυπο στην δρομική κοινότητα, καθώς και ποιες προσαρμογές στις παροχές χρήζουν προσοχής. Οι επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν την ημερίδα θα ενημερωθούν σχετικά με τη διαχείριση καταλυμάτων και τις τεχνικές που θα τους βοηθήσουν να αυξήσουν τις κρατήσεις τους σε low season περιόδους.

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη και παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*