connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η Hands Free Academy by Axia – Nelios ανοίγει τις πύλες της στο ξενοδοχειακό κοινό

Ο πρώτος κύκλος των Hands Free Seminars ανοίγει στις 29 Απριλίου στα γραφεία των εταιρειών Axia και Nelios στο κέντρο της Αθήνας με στόχο να εκπαιδεύσει επαγγελματίες και στελέχη του τουρισμού, αλλά και φοιτητές/αποφοίτους τουριστικών σχολών πάνω στις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων, κρατήσεων και Digital Marketing στον ξενοδοχειακό κλάδο.

NeliosΜέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και εξειδίκευσης 3 ημερών, οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο τρόπους για την επίτευξη του μέγιστου συντονισμού ανάμεσα στις πωλήσεις, τις κρατήσεις και το Digital Marketing των καταλυμάτων τους. Μάλιστα, μέρος των σεμιναρίων θα λάβουν χώρα σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας, αφού θα εξελίσσονται real-time στους χώρους που αναλύονται και θέτονται σε εφαρμογή όλες οι ενέργειες και οι αποφάσεις. Στο πλαίσιο αυτό θα συζητηθούν και θα εξετασθούν οι παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Διαχείριση Πωλήσεων
  • Διαχείριση Κρατήσεων
  • Google Adwords
  • Social Media Strategy

 

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ιδιοκτήτες καταλυμάτων, νέους ξενοδόχους και στελέχη του τουρισμού, αλλά και σε φοιτητές/απόφοιτους τουριστικών σχολών, οι οποίοι επιθυμούν την περαιτέρω εξειδίκευση τους σε θέματα πωλήσεων, κρατήσεων και online marketing.

Κοινή δήλωση του Γιάννη Κυρίτση – CEO της Axia Hospitality, και του Δημήτρη Σερίφη – CEO της Nelios

“Ο κλάδος του τουρισμού μέσω της αλματώδους εξέλιξης των διαδικτυακών εφαρμογών ενίσχυσης όλου το φάσματος των ξενοδοχειακών λειτουργιών απαιτεί συνεχή και συνεπή εκπαίδευση πάνω στα νέα δεδομένα. Αυτό που προσφέρουμε εμείς, πέραν της εμπειρίας και της εξειδίκευσής μας στο χώρο, είναι ένα αληθινό, ζωντανό πλαίσιο πραγματικής εφαρμογής και παρατήρησης όλων των πρακτικών στη διαχείριση των πωλήσεων, των κρατήσεων και του διαδικτυακού marketing των ξενοδοχείων”.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις δυο διαθέσιμες ημερομηνίες που έχουν προγραμματιστεί για τον πρώτο κύκλο,  29/04 – 01/05 και 06/05 – 08/05, το πρώτο group είναι ήδη Sold Out, ενώ στο δεύτερο οι θέσεις είναι αρκετά περιορισμένες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε https://goo.gl/iCQFqH

Τηλ: +30 214 6879950

Email: info@handsfreehotelier.com

 

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*