connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Forum: Η SWOT συστήνει τα μικρά καταλύματα της Ελλάδας στην τουριστική αγορά

Τα μικρά καταλύματα της Ελλάδας γνωρίζουν τους επαγγελματίες του τουρισμού από κοντά σε ένα καινοτόμο forum

Η SWOT | Simple Way Of Tourism, εταιρεία οργάνωσης & προώθησης ξενοδοχείων, διοργανώνει στις 5 Απριλίου 2017 το 1ο Forum Ανάπτυξης Πωλήσεων για τα Μικρά Καταλύματα της Ελλάδας.

Σημείο συνάντησης είναι το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα, εκεί όπου οι εκπρόσωποι των Μικρών Καταλυμάτων της Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες online πωλήσεων (Β2Β & Β2C), ειδικούς υπηρεσιών digital marketing, αλλά και προμηθευτές από όλες τις κατηγορίες προϊόντων που βοηθούν τη λειτουργία της επιχείρησής τους.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης, πραγματοποιείται, το σεμινάριο Sales Academy by SWOT, το οποίο αφορά πρακτικές και τάσεις πωλήσεων από επαγγελματίες του χώρου του τουρισμού. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής και παρακολούθησης.

Επικοινωνήστε σήμερα με έναν εκπρόσωπο της SWOT και κλείστε με ένα κλικ μέσα από το www.swot.gr

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του 1ου Forum Ανάπτυξης Πωλήσεων για τα Μικρά Καταλύματα της Ελλάδας.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*