connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

100% Hotel Show 2016: Τα καλύτερα περίπτερα της έκθεσης

logo 100% hotelshowΣτο πλαίσιο του 100% Hotel Show 2016, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 25 – 28 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, το κοινό και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν με διαδραστικό τρόπο στη διοργάνωση, ψηφίζοντας και αναδεικνύοντας τα καλύτερα περίπτερα της έκθεσης.

Μέσω ειδικών ψηφοδελτίων, οι επισκέπτες του 100% Hotel Show είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν έως και 3 περίπτερα ή συμμετοχές που ξεχώρισαν κατά την επίσκεψή τους, παίρνοντας πλέον ενεργό ρόλο στη διατήρηση και περαιτέρω ενδυνάμωση του luxury και αναβαθμισμένου χαρακτήρα της έκθεσης, σε όλα τα επίπεδα.

Αποτελέσματα: 

1η Θέση: Bagno y Bagno

2η Θέση: Ιάκωβος Παπαγεωργίου

3η Θέση: Box Architects

100% Hotel Design Awards 2016

Ειδικό βραβείο κοινού

Οι επισκέπτες του 100% Hotel Show, είχαν επίσης την ευκαιρία να ψηφίσουν την αγαπημένη τους συμμετοχή στα 100% Hotel Design Awards, απονέμοντας το Ειδικό Βραβείο Κοινού στο Ξενοδοχειακό project που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.

Νικητής: Kenshō Boutique Hotels & Suites

Η απονομή των συγκεκριμένων βραβείων, θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

100% Hotel Show Website

Το Greek Travel Pages (GTP) ήταν στρατηγικός συνεργάτης επικοινωνίας στο 100% Hotel Show.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*